Hoşgeldiniz  

ÜST DÜZEY YÖNETİCİ CANINA KIYMAK İSTEDİ

SEMİH KÖKEN | 02 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’da intihar etmek üzereyken son anda polis tarafından kurtarılan 52 yaşındaki üst düzey yönetici, kurtarıldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Eski Lara Yolu üzerindeki falezlerde meydana geldi. Uluslararası bir firmada üst düzey yönetici olduğu öğrenilen E.B.(52), otomobiliyle 30 metre yükseklikteki falezlerin kenarında gelerek buradaki kayalıklara oturdu. Bir süre denizi izleyen E.B.’nın hareketlerinden şüphelenen vatandaşlar intihar edebileceği düşüncesiyle durumu polise bildirdi.

POLİS VE VATANDAŞLARIN İKNA ÇABALARI

Olay yerine gelen polis ekipleri ikna çabaları sırasında E.B.’nın kişisel problemleri sebebiyle intihar etmek istediğini tespit etti. B.’yi ikna etmek için vatandaşlarla birlikte uzun süre çaba harcayan polis ekipleri, B.’nın bir anlık dalgınlığından yararlanıp üzerindeki kıyafetinden yakaladı. Yere yatırılarak etkisiz hale getirilen E.B., polislerin eşliğinde ambulansa götürüldüğü sırada gözyaşlarına boğuldu. E.B.’nın sağlık kontrolünden geçirilmesi için hastaneye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle