Hoşgeldiniz  

UÇURTMA VE BİSİKLET ŞENLİĞİ

SEMİH KÖKEN | 20 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

MURATPAŞA Belediyesi ve Ted Antalya Koleji işbirliğiyle Bisiklet ve Uçurtma Şenliği’nin 8’incisi düzenlendi.

Muratpaşa Belediyesi Hizmet binası yanında bulunan kent meydanında toplanan bisikletseverler, Başkan Ümit Uysal’ın startını verdiği Bisiklet Şenliği’nde Falez 2 Park’a kadar ‘Arabadan in, bisiklete bin’ sloganları atarak yaklaşık 5 kilometre pedal çevirdi. Antalyaspor’un eski futbolcusu Necati Ateş de bisiklet şenliğine katılarak pedal çevirdi.

UYSAL AİLESİ UÇURTMA UÇURDU

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal, Falez 2 Park’ta bisikletseverleri karşıladı. Uçurtma şenliğinde Başkan Uysal, oğlu Efe Uysal’la birlikte uçurtma uçurdu. Etkinlikte Ted Antalya Koleji halk oyunları ekibi ‘Hoş gelişler ola’ şarkısı eşliğinde gösteri sundu. Muratpaşa Belediyesi sabah sporu eğitmenleri, uçurtma şenliğine gelen vatandaşlara açık havada ‘Ankara’nın bağları’ şarkısı eşliğinde spor yaptırdı.

Bisiklete binmenin önemine değinen Başkan Uysal, “Bisiklete binerek çevremizi koruyalım ve kent yaşamına katkıda bulunalım. Hem çevreyi kirletmemiş, hem de trafik düzenlemesine katkıda bulunmuş oluruz. Bisiklet, biyolojik ve psikolojik olarak insanları zinde tutan bir araçtır. Bisiklete binilmesini teşvik etmeliyiz. Yerel yöneticiler olarak bizler de bisiklet yollları açmak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle