Hoşgeldiniz  

TÜTÜNCÜ “BU ZİYARETLERİMİZE DE VATANDAŞLARIMIZ ŞAŞIRIYOR”

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kent Ormanı, Masa Dağı Seyir Terası ve Kepezpark  Varsak’ı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başlıksız-1 DSC_8239_2 - Kopya DSC_8251_1 - Kopya - Kopya DSC_8270_1 - Kopya - Kopya

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonunda Kent Ormanı, Masa Dağı Seyir Terası ve Kepezpark Varsak’ı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Kent Ormanı, Masa Dağı Seyir Terası ve Kepezpark Varsak ziyaretlerin de Tütüncü’ye, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Kepez Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Kepez İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf İşeri, Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve bazı ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Seçimlerin ardından hızını kesmeden vatandaşları ziyaret etmeye devam eden Kepez Belediye Başkanı’na vatandaşların ilgisi çok büyük oldu. Seçimlerden sonra ilk defa bir belediye başkanını bu şekilde vatandaşların arasında gördüklerinden dolayı da tebrik ettiler.

Seçimlerden sonra da vatandaşlarla bir araya gelebilmenin önemli ve özel bir davranış olduğuna işaret eden Tütüncü,“Bu ziyaretlerimize vatandaşlarımız da şaşırıyor. Seçimlerin hemen arkasından, sonra tatil yapacağımız beklentisi vardı. Ama bizim en büyük tatilimiz, vatandaşımızla bir arada olmamız, sonucu ortaya çıkan mutlulukla oluyor. Geçtiğimiz dönem Kepez için güzel işler yaptık. Bu dönemde de Kepez’de güzel işler yapacağız.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle