Hoşgeldiniz  

“Türkiye hayal gibi görünen nice hedeflere ulaştı”

SEMİH KÖKEN | 15 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, partisinin 13’üncü yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Hayaller bir bir gerçek oluyor. Türkiye emin adımlarla güçlü Türkiye yolunda ilerliyor. Şimdi önümüzde 2023,2053 ve 2071 hedefleri var. Bu hedeflerimize de bugüne kadar olduğu gibi yine milletimizle birlikte emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.
14 Ağustos 2001 tarihinde Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek
başlattığı siyasi mücadelede 13 yılı, yaklaşık 12 yılı iktidarda olmak üzere geride bıraktığını belirten Köse, “Türkiye’ye büyük eserler, büyük hizmetler kazandırmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. AK Parti’nin kuruluşunda istişare bulunmaktadır. Bugüne kadar da istişareler ile tüm sorunların üstesinden geldik. Bu anlayış ile yoluna devam eden AK Parti bütün zorlukları, bütün güçlükleri istişare mekanizmasının yarattığı etki ile toplumun tüm kademelerinin görüş ve önerilerini alarak yol haritasını belirlemiş, bütün engelleri bu sayede aşmıştır. Parti içi ve parti dışı bütün sorunları istişare kültürü ile çözen AK Parti, bundan sonrada Genel Başkanımızın, Başbakanımızın, Cumhurbaşkanı olmasından dolayı bu süreçte bir kaos, bir güç kaybı bekleyenler maalesef hüsrana uğrayacaktır. Çünkü birlik ve beraberliğin, saygının ve sevginin, kardeşliğin ve barışın adresi olan AK Parti de hiç bir zaman kavga olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet tarihinde ilkleri başaran bir parti olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran AK Parti Türkiye’nin özeti olduğunu dile getiren Köse, şunları kaydetti:
“AK Parti girdiği 9 seçimde oy oranını artıran bir siyasi hareket olarak dünya siyasetinde de tektir. Milletimizin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı ile artık Çankaya ile millet arasındaki tüm engeller ortadan kalktı. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin sağlıktan, ulaşıma, eğitimden, güvenlikten, adalete, gençlik ve spordan, teknolojiye, tarımdan, çevre ve şehirciliğe kadar pek çok alanda Türkiye çağ atlamış 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yeni Türkiye’de hizmetler dur durak bilmeden inşallah devam edecektir.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle