Hoşgeldiniz  

Türel’e hizmet teşekkürü

Semih Köken | 19 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, 80 yılda görmedikleri hizmeti Başkan Menderes Türel sayesinde 1.5 yılda aldıklarını belirterek, “Kendimizi çok şanslı hissediyoruz” dedi

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, 80 yılda görmedikleri hizmeti Başkan Menderes Türel sayesinde 1.5 yılda aldıklarını belirterek, “Kendimizi çok şanslı hissediyoruz” dedi

 

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ilçesine yaptığı hizmetler için teşekkür etti. 80 yıldır alamadıkları hizmetleri yeni Büyükşehir Yasası ile almaya başladıklarını dile getiren Özeren, Menderes Türel’in göreve gelmesi ile birlikte artık Ankara’ya gitmelerine gerek kalmadığını, tüm hizmetlerin ayaklarına geldiğini söyledi. Başkan Türel’in yaptığı hizmetler ile 1950’lerin Adnan Menderes’ini hatırlattığını belirten Özeren, “Bugün çok mutluyuz. Başkanımız Menderes Türel ilçemizi onurlandırdı. Tüm işlerimiz ve ihtiyaçlarımız için bize Ankara kapılarını kapattı. Kendisinden ne istediysek hayır demedi. O yüzden kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Çünkü ilçemiz 80 yıllık geçmişinde görmediği hizmetleri 1.5 yılda aldı. İlçemizin yolları 3.5 kilometre sıcak asfaltla kaplandı. ASMEK kurslarına kavuştuk. Hatta diğer ilçe belediye başkanlarının sıcak asfalt önce bizden başlasın taleplerine ‘Hayır siz treni kaçırdınız. Önce Gündoğmuş’tan başlayacağız’ dedi. Bu bizi öylesine heyecanlandırdı ki anlatılmaz” dedi.

 

Hizmetlerin gerçek sahibi vatandaşlarımız

Başkan Türel’in ‘Gündoğmuş’un ne ihtiyacı varsa yapacağız’ sözünü yerine getirmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Özeren, “Başkanımıza pazar yeri, otopark, misafirhane, kültür salonu ihtiyacımız olduğunu ilettik. Yer bulun hemen yapayım diye söz verdi. Gündoğmuş’un en büyük, en kaliteli, en güzel binasını yapmayı müjdeledi. Binanın mimari projesi hazırlandı. Meclis protokol yetkisini de verdi. Şimdiden Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu tesis için kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz de bu iyiliklerin kıymetini bilmeliyiz” şeklinde konuştu. Gündoğmuş’a ve Antalya’ya en güzel hizmetlerin geleceğini, bundan kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini ifade eden Başkan Menderes Türel “Ama bu hizmetlerin gerçek sahibi sizlersiniz. İbradı, Akseki ve Gündoğmuş’a büyük önem veriyoruz. Neden bu ilçelerimize yapılması gereken hizmetler hep gecikmiş. Biz hizmeti geciktirmeyiz. İbradı’ya kanalizasyon yapılmamış. Akseki 30 yıldır susuzdu. Ama biz göreve gelir gelmez, Akseki’ye suyu getirdik. İbradı’ya kanalizasyon yapımına başladık. Şimdi sıra Gündoğmuş’ta” dedi.

 

Gündoğmuş’a simge bina

Gündoğmuş’un hizmet hasretini en iyi kendisinin bildiğini ifade eden Başkan Menderes Türel, “Gündoğmuş’un bize olan güvenini her vesileyle teyit ediyoruz. Bu bizim şevkimizi artırıyor. Artık hizmetlerimizin açılışlarına yetişemiyoruz. Bu 3 kilometrelik yolu daha önce bitirmiştik. Ama açılışını bugün yapıyoruz. Bu hizmetlerin en önemli nedenlerinden biri birlik ve beraberliğimizdir. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Birliğimizi beraberliğimizi tesis ettiğimiz müddetçe ülkenin gelişmesini engellemek isteyenlere en güzel cevabı vereceğiz” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gündoğmuş için seferber olduklarını ve tüm imkanlarıyla çalıştıklarını belirterek, Gündoğmuş’a simge bir bina yapacaklarının müjdesini verdi. Simge bina içerisinde kapalı pazar, otopark, çok amaçlı salonlar, düğün salonu, 5 yıldızlı otel kalitesinde misafirhane ve hizmet birimlerinin de yer alacağını belirten Türel, 2016’nın ilk çeyreğinde ihalesini de tamamlayarak temelini atacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet ağının da genişlediğini hatırlatarak, “2014’ten önce birileri buralara gelip bu yasayı eleştirdi. Antalya’dan Gündoğmuş’a hizmet mi gidermiş diye eleştirdiler. Biz o zaman cevap vermiştik. Yan gelip yatarsan hizmet gitmez tabi ama gece gündüz çalışırsan hizmet gider. Biz şimdi bunu gerçekleştiriyoruz. 21 bin 700 kilometre kareye çıkan yüzölçümü üzerinde bulunan 19 ilçeye kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak hizmet veriyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle