Hoşgeldiniz  

TÜREL BORÇLARI ÖDÜYOR

SEMİH KÖKEN | 06 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

Bir önceki CHP’li Büyükşehir Belediyesi yönetimi Antalya’da borçlanmadık, esnaf, müteahhit ve kamu kurumu bırakmamış. Yıllardır paralarını alamayan yüzlerce esnaf, iş adamı ve müteahhidin belediyeyi mahkemeye verdiği ve haciz kararı gönderdiği belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, özellikle küçük esnafa olan borçların bir an önce ödenmesi için talimat verdi. Belediyenin borçları en küçükten en büyüğe doğru orantısal olarak taksitlendirildi.
İhtiyaç olmadığı halde binlerce kişiyi belediyede istihdam ederek 5 yılda 470 milyon lira zarara neden olan bir önceki CHP’li Büyükşehir Belediyesi yönetiminin esnafa olan borçlarını bile ödeyemediği ortaya çıktı. CHP’li yönetimin usulsüz olarak alındığı binlerce kişiye ödenen ücretlerin üzerine bir de bırakılan borçlar eklenince belediye bütçesi açık verdi. Yapılan incelemelerde yıllardır paralarını alamayan yüzlerce esnaf, iş adamı ve müteahhidin belediyeyi mahkemeye verdiği ve haciz kararı gönderdiği belirlendi.

TÜREL’İN TALİMATI İLE BORÇLAR ÖDENİYOR

Bir yandan Antalya’nın 5 yıldır hasret kaldığı hizmetleri bir biri ardına hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, diğer yandan da belediye borçlarının bir önce ödenmesi için çalışma başlattı. Özellikle küçük esnafın mağdur edilmemesini isteyen Başkan Türel’in talimatı ile belediye borçları en küçükten en büyüğe doğru orantısal olarak taksitlendirildi.

CHP’li yönetimin SGK ve vergi borçlarını da ödemediği tespit edildi. Bu borçların ödenmesi için bu kurumlar ile görüşülerek borçlar taksitlendirildi. Belediyenin ayrıca elektrik faturalarının da ödenmediği ortaya öğrenildi. CHP’li yönetim faturalarının ödenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle