Hoşgeldiniz  

Türel Avrupa Birliği’ne belediyeciliği anlatacak

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Türkiye ile İlişkiler Çalışma Grubu’nun 15’nci toplantısı için Belçika’nın Brüksel şehrine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Avrupa Birliği’ne belediyeciliği anlatacak. “İyi Yönetim, Yerel ve Bölgesel Düzeyde Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik” konulu bir konuşma yapacak olan Türel, hayata geçirdiği belediyecilik modeli hakkında bilgi verecek.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Avrupa Birliği’ne belediyeciliği anlatacak. Belçika’nın Brüksel şehrinde düzenlenen Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi, Türkiye ile İlişkiler Çalışma Grubu’nun 15’nci toplantısına katılan Başkan Türel “İyi Yönetim, Yerel ve Bölgesel Düzeyde Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik” konulu bir konuşma yapacak.  Büyükşehir Yasasının mimarlarından olan Menderes Türel hayata geçirdiği ve tüm Antalyalılar tarafından beğeni ile karşılanan belediyecilik modeli hakkında, Avrupa Birliği yetkililerine bilgi verecek.

Menderes Türel’i, Türkiye ile İlişkiler Çalışma Grubu Başkanı Heinz Lehmann, Türkiye’nin Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Selim Yenel, Avrupa Komisyonu Birim Başkanı ve Genişlemeden sorumlu Genel Müdür  Sn. Jean-Christophe Filori,  Avrupa Bölgeler Meclisi Başkanı Hande Özsan Bozatli ve ünlü Politika Analisti Amanda Paulm gibi isimler ile Avrupa Birliği içindeki yerel ve bölgesel yönetimlerin temsilcileri dinleyecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle