Hoşgeldiniz  

Türel Asfalt Sözünü Yerine Getirdi

SEMİH KÖKEN | 12 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

korkuteli asfalt (3) korkuteli asfalt (1) korkuteli asfalt (2)

Verdiği her sözü yerine getiren bir siyasetçi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli ziyaretinde vatandaşlara verdiği sıcak asfalt sözünü de yerine getiriyor. Büyükşehir ekipleri, Fatih Bulvarı’nı sıcak asfalt ile kaplıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz günlerde Korkuteli’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında vatandaşlar Fatih Bulvarı’na sıcak asfalt kaplanmasını istemişti. Başkan Menderes Türel’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, Fatih Bulvarı’nda çalışma başlattı. Bulvarın altyapısını yenileyen ekipler, asfalt çalışmasına geçti. Büyükşehir Belediyesi, 1 kilometrelik yola 3 bin 500 ton sıcak asfalt dökecek. Fatih Bulvarı’nın asfaltlama çalışması 15 Haziran’a kadar tamamlanacak.

BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDE DE ÇALIŞIYOR

Asfaltlama çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte, Korkuteli’nin önemli bir sorunu çözülmüş olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, asfaltın söz verilen tarihte bitirileceğini belirterek, “Halkımızı bizden asfalt istedi, hemen yerine getirdik. Artık hizmetlerimizi ilçelerdeki halkımız da görecek. Büyükşehir’de ne varsa ilçelerde de o olacak.  Antalya’nın her noktasına önemli hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi.

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Asfalt çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlardan Salih Kızılsekili, “Bu yol uzun zamandır bozuktu. Bölgemize gelen her hizmetten mutlu oluruz. Yaz aylarında yazlıkçılarla birlikte Korkuteli’nin nüfusu çok artıyor. Bu yola asfalt gerekliydi. Sözünü vakit kaybetmeden yerine getiren Başkan Menderes Türel’e teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle