Hoşgeldiniz  

Türel, Altınova yolunu inceledi

Semih Köken | 27 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya trafiğine köklü çözüm getirecek projelerinden biri olan Altınova Yolu’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. 3 etap halinde tamamlanacak yol Kepez üzerindeki Korkuteli Kavşağı’na bağlanacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Müdürlüğü Ekipleri Toptancı Hal- Havaalanı arasındaki ilk etabı tamamlamak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yol açma ve altyapı çalışmaları gece gündüz sürüyor.

TÜREL TALİMAT VERDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yol çalışmalarını kurmaylarıyla birlikte yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Menderes Türel işçiler ile de görüşerek sohbet etti. Başkan Türel yolun 29 Ekim tarihine kadar bitirilmesi için talimat verdi.

YENİ BİR ÇEVRE YOLU

Havaalanı yoluna alternatif olacak Altınova yolu  3 etap halinde tamamlanacak. Kepez üzerindeki Korkuteli Kavşağı’na bağlanacak. Toptancı Hal- Havaalanı arasındaki ilk etabı ve Göçerler ile Antalya Hal’i Beşkonak Köprüsü’ne kadar olan etabı büyükşehir Belediyesi yapacak. Altınova Yolu’nun Korkuteli Kavşağı’na kadar ulaşan Duacı’dan geçen 5 kilometrelik etabını ise Karayolları Bölge Müdürlüğü tamamlayacak. Yol tamamlandığında Antalya yeni bir çevre yoluna kavuşacak. Burdur ve Korkuteli istikametinden gelen araçlar şehir içine girmeden havaalanına ulaşabilecek. Alanya istikametinden gelip sürücülerde bu yolu kullanarak Antalya’nın Burdur çıkışına şehir trafiğini görmeden gidebilecek.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle