Hoşgeldiniz  

TSYD Yönetimi Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Semih Köken | 18 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

TSYD Antalya Şubesi Yeni Yönetimi ziyaretlerine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la devam etti.

Başkan Uysal ziyarette Muratpaşa’nın spor yatırımlarından ve geleceğe dönük yatırımlarından bahsetti.

TSYD Şube Başkanlığına seçilen Emin Demir Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’a yeni yönetimle Antalya’da spor için daha etkili çalışmalar yapacaklarını ve Muratpaşa gibi sporu seven ve destekleyen bir belediye ile çalışmanın keyifli olacağını ifade etti.

“Şampiyonlar yetiştiriyoruz”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Muratpaşa’nın tam anlamıyla sporla bütünleşmiş bir belediye olduğunun altını çizerek “ Bu yıl Türkiye’de ve Avrupa’da ses getirecek iddialı takımlarımız var. Dört branşta takımlarımız geleceğe dönük yatırımların meyvesini vermeye başladı. Hentbol bayan takımımız uzun zamandan beri istediğimiz Avrupa şampiyonluğunu getirirse şaşırmayın. Özellikle güce ve fiziksel dayanıklılık üzerine yoğunlaştık. Süper kızlar bu yıl bizi Avrupa’da daha da fazla gururlandıracak” dedi.

Güreşte iddialı olduklarının altını çizen Uysal yağlı güreşlerdeki başarıların yapılan güreş salonlarıyla taçlandırılacağını ifade ederek “ Ata sporumuz güreşte başarılı olmamak anlamsız. Yeni yapılan salonlarımızda güreşçilerimiz başarılarını katlayacak” dedi.

Cimnastik ve bayan futbolunda da çok başarılı olduklarını cimnastikçilerin Türkiye Şampiyonluğu kazanabilmek için zamanları olduğunu ifade etti ve Bayan futbolunda da 1. Ligde iddialı ve üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturacaklarının söyledi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle