Hoşgeldiniz  

Toplu ulaşımda ücretsiz internet dönemi

SEMİH KÖKEN | 20 Ekim 2014 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, toplu ulaşım araçlarında ücretsiz internet dönemini başlattı. İlk olarak Konyaaltı Sahili’nde vatandaşlara sunulan kablosuz internet hizmeti; ANTRAY, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, nostalji tramvayı ve deniz otobüslerinde hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in göreve geldiği ilk aylarında Konyaaltı Sahili’nde başlattığı ücretsiz internet hizmeti yaygınlaşıyor. Büyükşehir Belediyesi, şirketi Ulaşım A.Ş tarafından altyapısı tamamlanan kablosuz internet dönemini toplu ulaşım araçlarında hizmet vermeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, Kepezaltı ve Meydan arasında hizmet veren ANTRAY, nostalji tramvayı ve deniz otobüsünde vatandaşlar ücretsiz internetten faydalanabilecek.

ÜCRETSİZ İNTERNET YAYGINLAŞACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, internet çağında olduklarını belirterek, “İlk olarak Konyaaltı Sahili’nde uygulanan ücretsiz internet vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Resmi plakalı kırmızı otobüs, ANTRAY, nostalji tramvayı ve deniz otobüslerinde seyahat eden vatandaşlarımız kablosuz internet kullanabilecek. Bu hizmetimizi halkımızın yoğun olarak kullandığı noktalarda da yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle