Hoşgeldiniz  

Suudi Veliaht Prens El Velid Bin Talal Antalya’da

Semih Köken | 12 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’daki G-20 Liderler Zirvesi için Mardan Palace’yi kapatan Suudi Kralı Salman’ın veliaht prensi El Velid Bin Talal, Suudi Arabistan yazılı özel uçakla Antalya Havalimanı’na indi. Prens, 30 araçlık özel konvoyla konaklayacağı Mardan Palace Otel’e geçti.

Dünyanın en büyük 20 ekonomisine sahip ülkelerin liderlerini bir araya getirecek G-20 Liderler Zirvesi’ne katılacak Suudi Arabistan heyetinin bir kısmı Antalya’ya geldi. Suudi Arabistan Prensi Talal, Suudi Havayolları’na ait uçakla saat 12.30 sıralarında Antalya Havalimanı’na iniş yaptı. Talal’ın ardından heyetini taşıyan uçak da alana indi. Suudi heyet 30 adet özel yapım Mercedes marka makam aracı ile Kundu bölgesinde kapattıkları Mardan Palace Otel’e geçti. Polis eskortu eşliğinde ve sağlık ekiplerinin yer aldığı konvoy otel girişinde 10 adet bomba arama köpekleri tarafından arandı. Akşam saatlerinde ise Suudi Kral Salman bin Abdülaziz’in Antalya’ya gelmesi bekleniyor.

Günler öncesinden özel uçaklarla Kral ve Prens’in yatağından çarşafına, kullanacakları bardaktan elbiselere kadar özel eşyaları, havalimanından konaklayacakları Mardan Palace Otel’e getirilmişti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle