Hoşgeldiniz  

SUCU HALİLDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Semih Köken | 05 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

SUCU  HALİLDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Antalya valiliğinin başlatmış olduğu ‘’Yaya Öncelikli Kent Antalya’’ projesine dikkat çekmek isteyen duyarlı bir su bayisi su dağıtım araçlarının ön kısmına ‘’Trafikte Önce Yaya’’ yazdı.
Antalya valiliğinin başlatmış olduğu ‘’yaya öncelikli kent Antalya’’ projesine dikkat çekmek isteyen duyarlı bir su bayisi su dağıtım araçlarının ön kısmına ‘’Trafikte Önce Yaya’’ yazdı.
25 Ağustos 2011 Perşembe günü basına tanıtımı yapılmış olan ve Vali Dr. Ahmet Altıparmak tarafından Antalya’nın yayalara saygılı ve trafikte yayaya öncelik verilen bir kente dönüştürülmesi yönünde başlatılan çalışmalar kapsamında hazırlanan sözkonusu çokuluslu proje ile Avrupa Birliği ülkelerindeki “Yaya Önceliği ve Güvenliği” standartlarının Antalya’da uygulanması ve buradan tüm Türkiye’ye ve diğer Avrupa şehirlerine yaygınlaştırılması hedeflenmişti.
Antalyanın Konyaaltı ilçesinde 12 senedir damacana su bayiliği yapan işletmenin genç sahibi Halil MERT; Antalya Valiliği tarafından başlatılan bu projeyi tüm Antalya halkının desteklemesini sağlayıp, bu projeye dikkat çekmek için böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi. İşletme sahibi Halil MERT araçlarımız işimiz dolayısıyla sabahtan akşama kadar trafikte. Araçlarımızdaki bu yazıyı gören tüm vatandaşlarımız olumlu tepkiler vererek bu projeye destek verdiğimiz için teşekkür ediyorlar. Uygulamamızın herkese örnek olup trafiğin daha güvenli bir hale gelmesini diliyoruz dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle