Hoşgeldiniz  

SP Antalya adaylarını tanıttı

SEMİH KÖKEN | 14 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

SAADET Partisi (SP) mecliste Antalya’yı temsil etmek için genel seçimlere gidecek milletvekili adaylarını tanıttı.

7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerine Büyük Birlik Partisi (BBP) ile katılma kararı alan Saadet Partisi Antalya adaylarını tanıttı. Şöförler Odası Düğün Salonu’ndaki aday tanıtımına katılan SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüç, Türkiye’nin giderek ekonomi, dış politika, terör ve ahlaki konularda uçuruma sürüklenmesi nedeniyle iki kardeş partinin ‘Milli İttifak’ı oluşturma gereğini duyduğunu söyledi. Ak Parti’nin 3’üncü döneminde miadını doldurduğunu söyleyen Töngüç, “Biz hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemiyi batırmamak, deldirtmemek için Büyük Birlik Partili kardeşlerimizle ‘Milli İttifak’ı oluşturduk. Biz bu gemiyi bu ittifak ile deldirtmeyeceğiz. Biz Büyük Türkiye’yi bu ittifakla tekrar kuracağız” dedi.

Toplantıda adaylar tek tek sahneye çağrılarak partililere tanıtıldı. Salonda bulunanlar ise tekbir getirerek sloganlar attı. Saadet Partisi’nin 7 Haziran Genel Seçimlerindeki Antalya Milletvekili adayları ise şöyle:

Süleyman Burgan, Veysel Demir, Hüseyin Sarıca, Halil Güzel, Mehmet İslamoğlu, Yılmaz Derin, İlhami Demiral, Gülbeyaz Kurt, Fatime Üraz, Mahmut Bakır, Hüsnü Uysal, Ekrem Aslan, Aytur Çeteci, Mehmet Akburak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle