Hoşgeldiniz  

Silahla Saldırdı Kaçarken Kaza Yaptı

Semih Köken | 19 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde 32 yaşındaki Halil İbrahim Parıltı, otomobiline binmek isterken hareket halindeki başka bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Manavgat Adliye binasının yan tarafındaki sokakta meydana geldi. Sokakta park halindeki otomobiline binmek isteyen esnaf Halil İbrahim Parıltı, yaklaşan bir otomobilden tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürülen Parıltı’nın vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet ettiği belirtildi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede 7 adet boş kovan bulundu. Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül de olay yerinde polis ekiplerinden bilgi aldı.

Parıltı’ya ateş açıldığı iddia edilen otomobilin ise kaçarken Kasaplar Mahallesi’nde başka bir otomobile çarparak kaza yaptığı ve kazanın ardından bir kişinin otomobilden indikten sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı kaydedildi.

Polis ekipleri kaza yapan otomobilde incelemelerde bulunurken olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle