Hoşgeldiniz  

Sevgili Hemşehrilerim,

SEMİH KÖKEN | 02 Ekim 2014 | Antalya Haber A- A+

 

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor ve Bayramı hayır ve hasenatla, aileniz ve yakınlarınızla birlikte huzur, sağlık ve afiyet içerisinde geçirmenizi diliyorum. Bayramın Yüz milyonlarca Müslümanın ve Hac farizasını yerine getirmekte olan hacılarımızın dualarıyla İslam alemine barış ve huzur gelmesini bütün kalbimle Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.

Kurban bayramı dini geleneklerimizde hayır yapma, yardım etme, paylaşma bayramıdır. Aziz milletimiz her zaman ve özellikle de bayram zamanlarında kurban keserek veya bağışlayarak ülkemiz içinde ve dışında fakir, desteğe muhtaç insanlara elinden gelen yardımı yaparak cömertliğini göstermektedir. Türkiye artık Devletiyle, Vakıflarıyla dünyanın her köşesinde mazlum ve mahrum insanlara yardım elini uzatmakta, kol kanat germektedir.

Kurban Bayramı vesilesiyle de yardıma muhtaç insanlara, ülkemize mülteci olarak sığınmış yüzbinlerce acılı insana,Afrika ve Asya’daki fakir insanlara bir nebze destek olmak için bütün vatandaşlarımızın canı gönülden yardım elini uzatacağına eminim.

Kızılay gibi kuruluşlarımız kurban bağışlarını Türkiye’nin ve dünyanın her yerine en güzel şekilde yardım olarak ulaştırmakta ve hayırları yerine getirmektedir.

Kurban kesmeyi tercih eden vatandaşlarımız için ise kurbanlarını belediyelerimiz tarafından belirlenmiş yerlerde kesmelerini bilhassa rica ediyorum. Kurban bayramının ulviyeti icabı kurban kesiminde kurallara riayet edilmesi, açıkta kurban kesilmemesi, hayvanlara eziyet edilmemesi hususlarında bütün vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

Büyükşehir Belediyesi olarak Kurbanlık pazarlarında ve kesimhanelerde düzen ve temizlik için her tür tedbiri almış bulunuyoruz.

Mübarek kurban bayramının tüm İslam alemine ve insanlığa sağlık,huzur ve barış getirmesini diliyor,bütün vatandaşlarımızın,hemşerilerimizin  Bayramı’nı tebrik ediyorum

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle