Hoşgeldiniz  

Sevgili Hemşehrilerim,

SEMİH KÖKEN | 29 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 92. yıldönümünü her zamankinden daha büyük bir gurur ve güvenle kutlarken, 1922’de Büyük Taarruza kumandanlık eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla birlikte canlarını vatana siper eden tüm kahramanları minnetle anıyor, şahadet şerbeti içen bütün şehitlerimizin ruhlarının şad olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz.

Türk milleti, o günlerde cephede toprak üzerinde uyuyarak savaşı yöneten Gazi Mustafa Kemal’in ve silah arkadaşlarının, her türlü zorluğa ve yokluğa rağmen iman ve inançla kahramanlık destanı yazan Türk Ordusu’nun aziz hatıralarını her zaman saygıyla yaşatmıştır, yaşatmaya devam edecektir.

92 yıl önce verilen İstiklal ve İstikbal mücadelesi bugün de aynı ruh ve inançla verilmekte, Büyük Türk Milleti yeni bir seferberlik anlayışıyla ileri demokrasi ve kalkınma yolunda daha güçlü Yeni Büyük Türkiye hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Artık devleti ve milletiyle tek vücut olarak bir olmuş Türkiye’nin muasır medeniyet yolunda daha büyük hedeflere yürüyeceğinden en küçük bir şüphe duymuyoruz.

Kurtuluş Savaşı’nda iki binden fazla şehit vermiş olan Antalya’da, 30 Ağustos’un hatırasına ve Türkiye’nin İstiklal ve İstikbal mücadelesinin anlamına tam olarak sahip çıkarak daha büyük hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz. Bu inançla Türk Milleti’nin ve bütün Antalya’nın Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, bayram coşkusunu siz değerli hemşehrilerimle birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşıyorum.

Saygılarımla.

Menderes TÜREL
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle