Hoşgeldiniz  

SERVİSÇİLER ODASI ESNAFI ÖZLEM GÖZAÇAN’A YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Eczacı Özlem Gözaçan, Servisçiler Odası’nda Servisçiler Odası üyesi esnafla bir araya geldi. Sadece CHP’li değil, aralarında her partiden üyelerin bulunduğu esnaf grubu, Özlem Gözaçan’ın anlattıklarını ilgiyle dinledi.  Burada yaptığı konuşmada iktidarın insanlara baskı uyguladığını, vatandaşın “işimden, aşımdan olurum” düşüncesiyle hareket etmek zorunda bırakıldığını belirten Özlem Gözaçan: “ İktidar partisi gün geçtikçe daha çok çözülüyor. Bugüne kadar iktidar partisine oy vermiş insanların kafalarında soru işaretleri oluştu; fakat iktidarın baskısı nedeniyle şuan ne yapacaklarını bilemez durumdalar. Ülkenin en zengin işadamlarından tutun, halkın en yoksul insanına kadar toplumun her kesiminde ‘ekmeğinden olma’ korkusu var. Bu insanları ikna etmenin tek yolu, iktidar partisinin karşısında durabilme gücümüz olduğunu göstermek. Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu güç var” dedi.

ÖZLEM GÖZAÇAN:  7 HAZİRAN’DA CHP’NİN İKTİDDARI KAÇINILMAZ OLACAKTIR

Özlem Gözaçan, Servisçiler Odası’nın ardından, CHP Cumhuriyet Mahallesi İrtibat Bürosu ve Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek parti üyeleriyle bir araya geldi. Parti üyeleriyle aday adaylığı nedenlerini ve gerçekleştirmek istediği projeleri paylaşan Özlem Gözaçan: “ Muratpaşa’da hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz. Ben merkezde yaptığım ziyaretleri daha çok nezaket ziyareti olarak görüyorum. Bizim asıl dokunmamız gereken insanlar, kırsalda yaşayan vatandaşlarımız. Kaş’ın ve Kumluca’nın köylerine yaptığım ziyaretlerde bunun bir kez daha farkına vardım. Kırsaldaki insanlara bugüne kadar hiç dokunulmamış, sorunları dinlenmemiş, çözüm önerileri alınmamış. “Meclis’e gönderdiğimiz milletvekillerini hiç göremedik, derdimizi anlatamadık” diyorlar.  Ziyaretlerimde sadece CHP’ye oy vermiş vatandaşları değil, diğer partilere oy vermiş olan insanlarla da konuştum, dinledim. O kadar mutlu oldular ki. Bugüne kadar partimize oy vermemiş tek bir insanda bile partim adına olumlu bir iz bıraktıysam ne mutlu bize. Hepimizin yapması gereken bu. Dağ, tepe demeden o insanlara ulaşmalı ve partimizi anlatmalıyız. Altı dolu projelerle onları ikna etmeliyiz ve en önemlisi bunu sadece seçim döneminde değil her zaman yapmalıyız.  Bunu yaparsak 7 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı kaçınılmaz olacaktır” şeklinde konuştu.

Özlem Gözaçan, parti üyeleriyle gerçekleştirdiği buluşmaların ardından Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özlem Gözaçan’a başarılar dileyen Muhittin Böcek, “çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum ve başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. CUMHURİYET (1) ANTALYA SERVİSÇİLER ODASI (1)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle