Hoşgeldiniz  

Şehit Dedesinden Başkan Uysal’a Ziyaret

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Şehit Barış Akkabak’ın dedesi Ramazan Akkabak ve dayısı Şaban Akkabak, MuratpaşaBelediye Başkanı Ümit Uysal‘ı ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette konuşan Başkan Uysal, “Başka Barış’lar şehit olmasın” dedi

ŞEHİT YAKINLARINDAN TEŞEKKÜR

Mardin‘in Midyat ilçesi Gelinkaya beldesinde mayınlı saldırıda şehit düşen komando er Barış Akkabak’ın isminin Muratpaşa‘da bir parka verilecek olması ve köyünde mevlüt okutulması nedeniyle Dede Ramazan Akkabak, dayısı Şaban Akkabak ve Kozan Mahalle Muhtarı Cafer Yıldırım Başkan Ümit Uysal‘ı makamında ziyaret etti. Şehit erin dedesi Ramazan Akkabak, 9 Ağustos tarihinde Gökveliler Köyü’nde mevlid okutulması ve parka Barış Akkabak isminin verilecek olmasından dolayı teşekkürlerini iletti.

HALA ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ”

Barış Akkabak’ın şehit olmasının üzüntüsünü hala yaşadığını belirten Başkan Ümit Uysal, “Gökveliler Köyü’nde yetişen Barış kardeşimizin Mardin‘de şehit düşmesi acı bir olaydır. İnşallah başka Barış’lar şehit olmaz. Özgürlük Bulvarı Çağlayan Mahallesi’nde yeni yaptığımız parka Şehit Barış Akkabak ismini vereceğiz. Şehrimize yaptığımız her hizmet bizim için kıvanç kaynağıdır” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Cafer Yıldırım, “Şehidimiz için mevlid okutmanız ve bir parka ismini verecek olmanız bizleri mutlu etti” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle