Hoşgeldiniz  

“Sandığa sahip çıkın” uyarısı

SEMİH KÖKEN | 26 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat Mustafa Köse, vatandaşları oy kullanmaya ve sandığa sahip çıkmaya çağırdı.

Döşemealtı ilçesinde Ilıca, Kovanlık, Bademağacı, Dağbeli’nde ve Korkuteli’nde de Avdan, İmecik, Uluçak’ta vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Mustafa Köse, “Herkes bilsin biz Başbakanımız’la birlikte uzun ince ve çetin bir yolculuğa çıktık. Yol ne kadar uzun olursa olsun, yol ne kadar meşakkatli olursa olsun, yol ne kadar çetin olursa olsun fark etmez. İstedikleri kadar şantaj, montaj, dublaj yapsınlar. İstedikleri kadar hileye kumpasa başvursunlar milletle bizim aramıza nifak sokamazlar. Millet arkamızda oldukça tüm oyunlar bozulacak, kazanan yine milli irade olacaktır ” dedi.

SANDIK ÇOK ÖNEMLİ

Seçim hilelerine karşı da vatandaşları uyanık olmaya davet eden Başkan Köse, son gelişmelerden dolayı 30 Mart’taki seçimin ayrı bir önem taşıdığını aktararak halkın seçme hakkını kullanması için sandığa gitmesi çağrısı yaptı. Antalyalıların ülkenin geleceği için, Milli İradeye ve Başbakan’a sahip çıkacağına inandığını kaydeden AK Parti İl Başkanı, “Sandık başında hileler yapılacağı, AK Parti oylarının geçersiz kılınması için her türlü yola başvuracağı duyumlarını aldık. Hamdolsun bütün Antalya’da AK Parti rüzgarı esiyor. Antalyalılar hizmet diyor, AK Parti diyor. Bu rüzgarın önünde duramayacaklarını, milletin istikametini değiştiremeyeceklerini görenlerin tek çıkar yolu kaldı; sandıkta hile yapmak. Bu bakımdan sandığa sahip çıkmak çok çok önemli bir hale geldi.Tüm vatandaşlarımızın dikkatli olmasını, uyanık olmasını, sandık konusunda hassasiyet göstermesini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ OYUNA SAHİP ÇIKMALI

“Rabbime hamd olsun AK Parti olarak Başbakanımızın önderliğinde bugüne kadar her türlü tehdidi her türlü badireyi atlattık. İnşallah bu badireyi de bu çirkin komploları da aşacağız. Türkiye bu oyunlara iltifat etmeyecek onlara en güzel cevabı sandıkta verecektir” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Mustafa Köse şu ifadeleri kullandı; “Seçimlerde Ak Partiyi Demokratik yollarla mağlup edemeyeceklerini anlayanların çeşitli İllegal yollara başvurup, Ak partinin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bazı gruplar bir takım pusulaları Ak Parti pusulasıymış gibi bastırıp sonradan bunları Manipülasyon malzemesi yapıp haber yaptırdığını biliyoruz; bu kişilerin amacı vatandaşları yönlendirerek kaos ortamı oluşturmak.Bizler tüm Antalyalıların oylarını kullandıktan sonra sandık başından ayrılmayarak oyuna sahip çıkmaya çağırıyoruz.”

Döşemealtı’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Döşemeatı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Korkuteli’ndeki programa da AK Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Mehmet Akdeniz, Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu da  katılırken her toplantı birer miting havasında geçti. AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’yi karşılarında gören vatandaşlar Başkan Köse’ye sarılarak desteklerini dile getirdiler.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle