Hoşgeldiniz  

Sahte cumhurbaşkanı Antalyalı siyasileri de kandırmış

SEMİH KÖKEN | 18 Ekim 2021 | Antalya Haber A- A+

Sahte cumhurbaşkanı Antalyalı siyasileri de kandırmış

Kendisini Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı ilan eden ve Ankara Gölbaşı Belediyesi’nin kutlamasına katıldıktan sonra foyası ortaya çıkan Abdulvali Buğrahan Osman’ın, Antalya’da da bir çok ziyaret yaptığı belirlendi.

 

Sahte cumhurbaşkanının Antalya’ya temmuz ayında geldiği Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özgür Özbek ve il yönetimini ziyaret ettikten sonra İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ile de bir görüşme yaptığı anlaşıldı. İl başkanlığında gerçekleşen görüşmenin ardından Başaran sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmış:

Sözde Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abdulvali Buğrahan Osman, her iki parti ziyaretinde de, “Doğu Türkistan Cumhuriyeti olarak Antalya ile ticari yönde çalışmalar yapacağız” demiş.

Merkezi Antalya’da bulunan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ise Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman’ı ziyaret eden kişiler arasında yer aldı.

Yalçın, o gün ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada ise aralarında geçen konuşmayı şöyle anlatmış:

“Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman, zalim Çin’in Doğu Türkistan’daki yolsuzluklarını, zulüm, baskı, işkence ve sömürgeciliğini asla kabul kabul etmiyoruz dedi ve Doğu Türkistan’ın Türk-İslam toprakları olduğunu bizlere söyledi”

ORMAN YANGININDA KILIÇDARDOĞLU İLE GÖRÜŞMÜŞ

Doğu Türkistan’ın sözde Cumhurbaşkanı Abdulvali Buğrahan Osman’ın Manavgat İlçesi’ndeki orman yangını sırasında Antalya’ya geldiği, o sırada ilçede incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de cumhurbaşkanı sıfatı ile sohbet ettiği ortaya çıktı.

ANTALYA’DAN DANIŞMAN ALMIŞ

Bu arada sahte cumhurbaşkanının Antalya’da bir internet haber sitesinin sahibi olan Taner Şahin’i Doğu Türkistan Cumhurbaşkanlığı’na iletişimden sorumlu Cumhurbaşkanı Danışmanı olarak atadığı ortaya çıktı. Şahin’de o dönem kendisine verilen mazbatayı sosyal medya hesabından paylaşmış.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle