Hoşgeldiniz  

Sağduyu çağrısı

Semih Köken | 09 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, artan terör olayları nedeniyle vatandaşları daha duyarlı olmaya davet ederek, sağduyu çağrısında bulundu.

**

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, terörist katiller ve onları destekleyen dış güçlerin milli birlik ve beraberliğimize zarar vermek için yeni bir tertip sahneye koyduğunu söyledi. Sağduyu çağrısında bulunan Başkan Türel, “Bizlere düşen en büyük görev, büyük acımıza rağmen terörist katillerin ve destekçilerinin kirli emellerine ulaşmalarına engel olmaktır. Bunun tek yolu birlik ve beraberliğe sahip çıkarak, itidalli olmaktır. Bütün milletimiz, şehitlerimizin kanlarının yerde kalmayacağından emin olmalıdır. Tahriklere yenik düştüğümüz zaman ülkemize kast edenlerin amaçlarına hizmet etmiş olacağımızı unutmamalıyız” dedi.

VAKİT İTİDAL VAKTİ
Şehitler için bir araya gelinen camilerde, cenaze namazlarındaki acılı ortamı, siyasi arenaya çevirenlerin, tahriklere kapılanların terör örgütü PKK’nın ve destekçilerinin tuzağına düştüğünün unutulmaması gerektiğine işaret eden Türel, “Gün, sabır vaktidir, metanet vaktidir, sağduyu vaktidir, itidal vaktidir. Bütün milletimiz, bütün siyasi partiler hep birlikte teröre karşı, omuz omuza mücadele ettikleri takdirde, Türkiye’nin birliğine kast edenlere yüzyıldır verdikleri cevabı yine aynı şekilde verecek. Bu imtihanı da atlatacaktır” diye konuştu. Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına sabır dileyen Türel, Türkiye’nin birlik, beraberlik ve istikrarla terörü yeneceğini kaydetti. (DHA)

60e4f324f8fdc8d30d3ed2ff3f479eb1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle