Hoşgeldiniz  

Saat 11.00’de İSTİFA EDİN!’

SEMİH KÖKEN | 27 Nisan 2020 | Antalya Haber A- A+

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yarın saat 11.00’den itibaren Antalya’nın Serik İlçesi’ndeki tek halk plajları olan Kadriye ve Belek’teki tüm işletmelerin icra yoluyla mühürlenip, yıkılacağının duyurulması üzerine Serik halkı sosyal medya üzerinden ‘istifa çağrısı’ yaparak, kampanya başlattı.

Saat 11.00’de  İSTİFA EDİN!’

Antalya’nın Serik İlçesi’nde halkın tek denize girebileceği sahil bandının daraltılarak otellere tahsis edileceğiyle ilgili imar plan değişikliklerinin ardından itirazlara rağmen Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın salgın günlerinde ilçe halkı evlerindeyken işlem yapmaya başlaması tepkilere neden olmuştu. Bakanlık bununla da kalmadı yarın (27 Nisan 2020 Pazartesi) günü saat 11.00’de sahilre icre ve yıkım işlemlerini başlatacağını duyurdu.

 

TEPKİLER BÜYÜDÜ

Bu gelişmelerin ardından ses çıkarmayan AKP’li Serik Belediyesi Başkanı Enver Aptukan’a karşı Serikliler, sosyal medya hesaplarından kampanya başlattı. ‘Serik Belediye Başkanı ve saz arkadaşları istifa etsin’ diye başlayan paylaşımlara destek çığı gibi büyüyor. Paylaşımda ortak metin olarak şu ifadeler paylaşılıyor:

“Sayın Aputkan ve saz arkadaşları!..

AKP Serik Belediye Başkanı Sayın Aputkan, AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve yönetimi, AKP ve MHP (Cumhur İttifakı) Meclis üyeleri!…
Kültür ve Turizm Bakanlığı yarın (27 Nisan Pazartesi günü) saat11.00’de sahillerde ki tüm işletmelerle ilgili icra ve yıkım işlemine başlayacağını duyurdu.
İSTİFA etmeniz için Pazartesi günü saat 11.00’re kadar vaktiniz var.
SERİK’mi yoksa koltuk mu? Sahillerimizi kendi çocuklarınızın geleceğini SERİK halkına rağmen RANTA heba ederseniz SERİK halkı sizin hiç birinizi AFFETMEZ.
Sayın Aputkan ve saz arkadaşları; yarın Saat 11.00 de İcra memurlarının önünde İSTİFA edin ki SERİK’te kahramanlar diye anılın.
Bu da sizin TARİHi bir sınavınız!..
Şayet İSTİFA etmezseniz TARİH sizleri affetmez. Koltuk sevdasına sahillerimizi peşkeş çektiler diye her birinizin ismi tarihe kara bir leke gibi NOT düşülür. Biliniz…”

“NE YAPALIM? EYLEM Mİ YAPALIM?”

Salgın günlerinde sahillerin evden gittiğini söyleyen Serikliler bir de sosyal medya hesaplarından şu notu paylaştı: “Ne yapalım, bu sıkıntılı günlerde eylem mi yapalım? Yarın sahiller için son gün. Ne olacak bu iş!”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle