Hoşgeldiniz  

Prof. Dr. İhsan Karadoğan hayatını kaybetti

SEMİH KÖKEN | 09 Ağustos 2020 | Antalya Haber A- A+

Memorial Sağlık Grubu Medstar Antalya Hastanesi Hematoloji ve Kemik İliği Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. İhsan Karadoğan, doğum günü olan bugün 57 yaşında hayatını kaybetti. Karadoğan bir süredir amansız hastalıkla mücadele ediyordu.

Prof. Dr. İhsan Karadoğan hayatını kaybetti

1963 yılında Antalya’da doğan Karadoğan, 1987 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1993-96 yılları arasında hematoloji konusunda uzmanlık eğitimi alan İhsan Karadoğan, 2006-2011 yılları arasında ise mezun olduğu üniversitede hematoloji profesörü olarak görev yaptı. Buradan ayrıldıktan sonra Medstar Hastanesi’ne geçen Karadoğan, Hematoloji, Kanser Merkezi, Kemik İliği Nakil Merkezi’nde çalıştı.

ANTALYA AŞIĞIYDI

Gazeteci Ayşe Arman, 2017 yılında röportaj yaptığı Prof. Dr. İhsan Karadoğan’ı şöyle anlatmıştı:

“Yeni, yenilikleri takip eden, bir şeyleri abartma huyu olmayan, gerçekçi ve çok güven veren bir doktor. Üstelik sevgi dolu.

Hem başında olduğu merkeze, hem de yaşadığı şehre, yani Antalya’ya çok bağlı. Antalya’da doğuyor. Ama tekrar gelmesi ve yerleşmesi üniversite döneminde oluyor. O zamandan beri de orada. Şimdi de, zor durumdaki insanların hayat kalitelerini yükseltebilmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Hoca müthiş biri, aynı zamanda bir adrenalin bağımlısı, çok acayip sporlar yapıyor, ama dünyanın en normal şeyiymiş gibi anlatıyor. Ailesine bağlılığı da takdire şayan. Eşinden söz ederken gözleri parlıyor. Hep hayata bu kadar bağlı olması ve insanlara şifa vermeye devam etmesi dileğiyle…”

ANTALYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Prof. Dr. İhsan Karadoğan için pazar günü saat 15.00’de Medstar Yıldız Hastanesi’nde tören düzenlenecek. Karadoğan, Kurşunlu Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle