Hoşgeldiniz  

Poliste atama rüzgarı

SEMİH KÖKEN | 21 Temmuz 2020 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü’nde terfi ve atamalar sonrası merkez ve ilçelerde 48 rütbelinin yeri değişti.

Poliste atama rüzgarı

Vali Ersin Yazıcı’nın onayıyla İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan tarafından bazı ilçe ve şube müdürlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda rütbelinin yeri değiştirildi. Hakkari’den gelen Talat Eryılmaz, Muratpaşa ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Aşık, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Kumluca Emniyet Müdürü Cemil Doğan ve Güvenlik Şube Müdürü Murat Baz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Ayrıca Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü olan Oray Ertuğrul Bütçe Şube Müdürlüğü’ne, Çocuk Şube Müdürü Mehmet Tatar Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürü Zafer Kundu Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Interpol Şube Müdürü İhsan Zorlu Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Döşemealtı ilçe Emniyet Müdürü Suat Esin Serik İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Serik İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Kaş İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar Güvenlik Şube Müdürlüğü getirilirken, Fatih Kasapoğlu ise Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. Bir süredir Emniyet Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten 4. Sınıf Emniyet Müdürü Serpil Engenç Havalimanı Şube Müdürü olurken, Elmalı İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı oldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle