Hoşgeldiniz  

Parti Gözlemcileri Arasında Arbede

SEMİH KÖKEN | 11 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

Antalya Lisesi’nde saat 15.30 sıralarında Ak Partili ve CHP’li gözlemciler arasında tartışma başladı. Tartışmanın okul bahçesine taşması üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Bu sırada hamile olduğu iddia edilen bir kadın fenalaşInca polis otomobiliyle götürüldü. Çevik Kuvvet ekiplerinin gelmesinden sonra her iki partili gözlemciler, dağıldı.

Arbede ortasında kalan Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Yapacak bir şey yok CHP’nin her zamanki çirkefliği. Her zaman yaptığını yapıyor. Sandık görevlisi arkadaşlarımızı darp ettiler. Polis müdahale etti, biz de bekliyoruz. Arkadaşımıza hakaret ediyorlar. İlçe başkanları geldi, ortalık iyice karıştı. Ben de hakaret yedim ilçe başkanından. Antalya’nın seçilmiş bir milletvekiline utanmadan hareket etti” dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan ise, “Bir nazar boncuğu olan bileklik siyasi simge değildir. Siyasi simge rozettir. Muratpaşa’da CHP ve MHP’nin oyları yüzde 70’in üzerinde. Bu durum onları korkutuyor. Seçime hile karıştırmak istiyorlar. Biz buradaki herkesten şikayetçi olacağız” diye konuştu.

Bu arada okula gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel görevlilerle selamlaştığı sırada bir kişinin “Başkanım gençleriniz son derece saldırgan” demesi üzerine “İşine bak” diyerek vatandaşı uzaklaştırmak istedi. Vatandaşın tekrar bir şeyler söylemesi üzerine Başkan Türel, “Bizim gençlere niye laf ediyorsun? İşine bak terbiyesiz” diyerek peşinden gitmek istedi. Partililerin engel olduğu Türel, okula girerek görevlilerle konuştuktan sonra okuldan ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle