Hoşgeldiniz  

Oyun Oynayan Çocuklar Kazayla Ev Yaktı

Semih Köken | 21 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya‘da oyun oynayan çocuklar, boş bir evin kazara yanmasına sebep oldu.

Olay, Kepez ilçesi Santral Mahallesi 5276 Sokak’taki 47 numaralı müstakil evde saat 14.00’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selahattin Yılmaz‘a ait müstakil evin önünde oyun oynayan 3 çocuk, kazara bahçedeki otları tutuşturdu. Evden alevlerin yükseldiğini gören, komşular durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye yangını büyümeden söndürdü. Yangında evin bir bölümü ve önünde bulunan kamelya zarar gördü. Yangının evin karşısındaki kızılçam ormanına sıçramaması, olası orman yangınını önledi. Büyük korku yaşayan çocuklardan biri, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ev sahibinin il dışında olduğu ve birkaç gün önce kiracının da evden çıktığı öğrenildi.

Eve gelen Santral Mahallesi Muhtarı Bahri Çetin, boş olan evin aniden yanmaya başladığını belirterek, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangının söndürüldüğünü söyledi.

VATANDAŞ ASAYİŞ OLAYLARINDAN ŞİKAYETÇİ

Türkiye‘nin her yerinden mahallelerine göç olduğunu ve suç oranının yükseldiğini kaydeden Bahri Çetin, “Suç oranımız mahallede yüzde 10’du. Ama son 4 ayda bu oran yüzde 80’lere çıktı. Her akşam bir olay oluyor. Her yerde Suriyeli var. Hırsız, balici, müstehcen olayların yaşandığı bir mahalle haline geldik. Ailemizle sokağa çıkamaz hale geldik. Polis akşam bir güvenlik turu atıyor ama yetersiz kalıyor. Yetkililerden gereken önlemlerinin alınmasını istiyoruz” dedi. – ANTALYA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle