Hoşgeldiniz  

Organ nakli koordinatörleri toplandı

Semih Köken | 22 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

AKDENİZ Üniversitesi ev sahipliğinde, Antalya merkez ve ilçelerinde görev yapan organ nakli koordinatörlerine yönelik seminerde, organ nakli ve organ bağışı konuşuldu.

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, İl Organ Nakli Koordinasyon Merkezi ve Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Koordinatörlüğü katkılarıyla Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirilen seminerde, 2014 ve 2015 yılı değerlendirmesi yapıldı. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ferhat Sarıbek, Özel Medical Park Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Dr. Levent Yücetin ve Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Koordinasyon Sorumlusu Uzman Nilgün Keçecioğlu, önümüzdeki dönemde, organ bağışının artırılmasıyla ilgili proje ve çalışmalar konusunda bilgi aktardı. Kadavradan organ bağışı için yapılan çalışmalara önem verilmesi konusunda görüşlerin aktarıldığı seminerde, bilgi ve bilinçlendirme toplantılarının artırılması için yapılacak projeler tartışıldı.

Toplantıların ardından koordinatörlerle bir araya gelen Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Çetinkaya, Prof. Dr. Tuncer Çetinkaya Organ Nakli Merkez yöneticileri, Antalya’daki kamu ve özel hastane yöneticileri, organ nakli konusunda Antalya’nın önümüzdeki dönemdeki hedeflerini konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle