Hoşgeldiniz  

Okul birincilerine aileleriyle 3 gün tatil

Semih Köken | 21 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

Okul birincilerine aileleriyle 3 gün tatil

Antalya’da okul birincisi 794 öğrenci, yarıyıl tatilinde anne ve babaları ile birlikte 3 gün boyunca beş yıldızlı otellerde misafir edilecek.

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci döneminin 22 Ocak tarihinde sona ereceği belirtildi. Antalya’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumları olmak üzere toplam 1466 okulda öğrenim gören 436 bin 628 öğrencinin karnelerini alarak 29 bin 559 öğretmenle birlikte yarıyıl tatiline gireceği kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

“Öğrencilerimizin, yarıyıl tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri, dinlenmiş bir şekilde yeni döneme sağlıklı bir başlangıç yapabilmeleri ve ilgi alanlarına da zaman ayırabilmelerini sağlamak için yarıyıl tatilinde öğrencilerimize ödev verilmeyecektir. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Müdürlüğümüz arasında yapılan ‘Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek’ işbirliği protokolu kapsamında okul birincisi olan 794 öğrencimiz yarıyıl tatilinde anne ve babaları ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 3 gün boyunca Antalya’daki beş yıldızlı otellerde misafir edilerek ödüllendirileceklerdir.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle