Hoşgeldiniz  

MURATPAŞA 1 KASIM’A HAZIR

Semih Köken | 30 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

1 2 3 4AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemekte, sandık müşahitleri ve partililer bir araya geldi. Milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda, adeta tek başına iktidarın sinyali verildi. 

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi. 1 Kasım’da sandıklarda görev alacak müşahitlerin de bulunduğu toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanı Rıza Sümer ve diğer milletvekili adayları ile belediye başkanları katıldı.

Partililerin coşkusunun 1 Kasım’da tek başına iktidarın habercisi olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bu sevdaya gönül vermiş, partinin kurulduğu günden buyana bize yol arkadaşlığı yapmış sevgili gönüldaşlarımız, sizlerle beraber olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Sizlere bu davaya sahip çıktığınız için Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’nun arkasında dik durduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizim dik duruşumuzun arkasında millet var” diyen Çavuşoğlu, Muratpaşa İlçe Başkanlığının düzenlediği bu toplantının her şeyi ortaya koyduğunu söyledi. Yeni bir seçimin arifesinde olduğumuzu belirten Çavuşoğlu, “Arazide seçim çalışmasını yapan, halka yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan bir tek biz vardık. Biz Antalya’ya ve Türkiye’ye hangi hizmetleri yaptığımızı ve yapacağımızı anlatıyoruz. Alnımız ak, başımız dik halkımızın karşısına çıktık. Diğer partilerin yöneticilerinin, genel başkanlarının biz Türkiye’ye şu hizmeti yaptık dediğini duydunuz mu? Çünkü onların böyle bir derdi yok” diye konuştu.

Türkiye’nin bir saniye bile sendelememesi gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, şöyle devam etti; “7 Haziran’dan sonra bunu gördük. İnşallah 1 Kasım’dan sonra halkımızın desteği ile tek başına iş başına geleceğiz. İşte bunu siz sağlayacaksınız. Bu dava sizlerin elleriniz üzerinde yükseldi. Bu kutlu yolculuk sizler sayesinde önündeki engelleri bir bir aştı. Sizlerin sayesinde yine tek başımıza iktidara gelip, milletimize en iyi hizmetleri sunmak istiyoruz. Ne mutlu bize sizin gibi yol arkadaşlarımız olduğu için”

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de yaptığı konuşmada, 7 Haziran sonrası gelinen sürecin 1 Kasım’ı daha önemli kıldığını vurguladı. Sümer, 1 Kasım’da sandıklara sahip çıkacak sandık müşahitlerinin bu bilinçle hareket edeceklerinden emin olduğunu belirtti.

Sümer, şöyle konuştu: “Sandık müşahidi olmak sorumluluk gerektiren bir iş. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’li kardeşlerimin bu sorumluluğun ve hassasiyetin bilincinde olduğuna eminim. Seçimlerde, yapılan çalışmalar kadar, sandıklara sahip çıkılması da önemlidir. Sizlerden bundan önceki seçimlerde olduğu gibi aynı hassasiyetle görevinizi yerine getirmenizi, AK Parti’nin 1 Kasım’da tek başına iktidarına en büyük katkıyı koymanızı istiyorum”

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle