Hoşgeldiniz  

Muhtarlardan Sümer’e ziyaret

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

 

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, mahallelerdeki sorunların çözümü ve yapılacak yatırımlarla ilgili muhtarlarla sürekli işbirliği halinde olduklarını söyledi.

 

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ve Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Muratpaşa İlçesi’ndeki bazı mahalle muhtarları ile AK Parti İl Başkanı Avukat Rıza Sümer’i ziyaret etti. Muhtarlarla her fırsatta bir araya gelmeye çalıştığını belirten İl Başkanı Sümer, “Muhtarlar, mahallelerin gözü kulağıdır. Sorunları ve çözümünü en iyi bilen kişilerdir. Bunun için gerek belediyelerimiz, gerekse hükümetimizin yapacağımız çalışmalarda, muhtarlarımızın görüşlerini mutlaka alırız” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Muhtarlık Bilgi Merkezi’nin (MUBİM) Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Sümer, “Büyükşehir Belediyelerimizin hizmetleri artık muhtarlarımızın bir telefon uzağında. Biz, hizmet partisiyiz. Telefonumuz 24 saat açık. Bize gece gündüz her zaman ulaşabilirsiniz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için emrinize amadeyiz” diye konuştu.

 

AK Parti eski il başkanları ile sağladıkları uyumlu çalışmayı Rıza Sümer’le de yakaladıklarını belirten Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, ise “AK Parti İl Başkanlığı görevine henüz yeni başlayan Rıza Sümer, mahallelerimizle ilgili konulara çok hakim. İlettiğimiz sorunların çözümü noktasında da elinden gelen gayreti gösteriyor. Bunun için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ziyarette hazır bulunan muhtarlar adına Muhatpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan, İl Başkanı Rıza Sümer’e çiçek takdim etti. Ziyarete, Meydan Kavağı, Yıldız, Soğuksu, Kızılsaray, Balbey, Tahılpazarı, Memur Evleri ve Bayındır mahalle muhtarları katıldı.3

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle