Hoşgeldiniz  

Muhittin Böcek’in makam aracı kaza yaptı, kullanılamaz hale geldi

Semih Köken | 30 Temmuz 2021 | Antalya Haber A- A+

Muhittin Böcek’in makam aracı kaza yaptı, kullanılamaz hale geldi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Audi marka makam aracı kaza yaptı, araç kullanılamaz hale gelirken, şoför ve Böcek’in eniştesi ölümden döndü.

 

Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, olay geçtiğimiz günlerde yaşandı ancak medyadan gizlendi. İddiaya göre, Kırkpınar’a güreş izlemeye gidecek olan Muhittin Böcek’in bugünkü piyasa değeri 3 milyon 108 bin TL olan AUDİ marka A8 L olan makam aracı önceden yola çıktı.

Polis korumanın da olduğu başka bir araç ise makam aracına eşlik etti.

Uçakla İstanbul’a gelecek olan Başkan Böcek’i havalimanından alıp Edirne’ye götürecek olan makam aracı, İstanbul yolunda köpeğe çarptı. Ön tarafı büyük hasar alan ve kullanılamaz hale gelen makam aracının şoförü Aydın Günaydın ile Muhittin Böcek’in yeğeni Gamze Böcek Yellice ile evli olan Yasin Yellice kazayı yara almadan atlattı. Yellice’nin büyükşehir özel kalemde görev yaptığı öğrenildi.

BAŞKA BİR ARAÇ GÖNDERİLDİ

Audi marka makam aracının kullanılamaz hale gelmesi üzerine Antalya’dan başka bir araç İstanbul’a gönderildi. Uçakla İstanbul’a gelen Muhittin Böcek, Antalya’dan gönderilen yeni makam aracıyla havalimanından alınarak güreşlerin yapıldığı Edirne’ye Kırkpınar meydanına götürüldü.

Muhittin Böcek, tedavi gördüğü hastaneden çıktıktan sonra Audi A8 L marka araçla büyükşehire gelmişti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle