Hoşgeldiniz  

Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 7 Yaralı

SEMİH KÖKEN | 09 Ekim 2014 | Antalya Haber A- A+

Uçoluk’tan Antalya kent merkezine yolcu taşıyan Ünal Yılmaz’un kullandığı 07 AB 0435 plakalı minübüs, sabah saatlerinde frenlerinin kilitlenmesi sonucu 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Minibüste sürücü Yılmaz ile birlikte yolcular Yunus Şen, Makbule Çıtak, Mehmet Gökalp, Nuray Şirinler, Osman Yeşilkaya ve Saniye Yeşilkaya yaralandı. Yaralılar, araç içerisinden itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı.

Kazanın olduğunu jandarmaya bildiren çevre köylüler, yaralıların kurtarılması için de çalıştı. Uçurumdan sedye yardımı ile çıkarılan yaralılar yol kenarında uzun süre ambulans bekledi. Olay yerine gelen 3 ambulans yetersiz kalınca ek ambulans talebinde bulundu. Ambulansların olay yerine gelmesi uzun sürünce yol kenarında yatarak bekleyen yaralıları köylüler teselli etti.

Kazada eşiyle birlikte yaralanan Osman Yeşilkaya, kanlar içindeki eşi Saniye Yeşilkaya’nın ambulansa bindirilmesini izledi. Yol kenarında yaralı halde yatan Makbule Çıtak jandarmadan yakınlarına haber verilmesini istedi. Bunun üzerine Çıtak’ın cep telefonuyla akrabalarını arayan jandarma, yaralı kadını yakınıyla konuşturdu.

Kazadan araç şoförü Ünal Yılmaz’ın telefonu ile haberdar olan Minibüscüler Odası Başkanı Ali Tüzün de olay yerine gelerek bilgi aldı.


Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle