Hoşgeldiniz  

“Milletin selameti için çok çalışmalıyız”

Semih Köken | 05 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Döşemealtı İlçesi’nde mahalle başkanları ile düzenlediği toplantıda, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi.

**

Döşemealtı İlçesi’nde Kömürcüler ve Çıplaklı Mahallelerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, mahalle temsilcileri ile sohbet ederek, sorunlarının çözümü konusunda girişimlerde bulundu. AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve parti yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin mülkiyet probleminden dolayı elektrik abonesi alamadığını belirtmesi üzerine Köse, “Antalya’da, Kömürcüler gibi mülkiyet problemi olan çok sayıda mahallemizde aynı problem vardı. Su abonesi olan vatandaşların elektrik abonesi verilmesi için girişimlerde bulunduk ve bunu sağladık” dedi.

İLÇE MERKEZİNDEN UZAK BÖLGELERDE HAYVANCILIĞA İZİN

Döşemealtı’nın bazı mahallelerinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların belediye tarafından buna izin verilmediğini belirtmesi üzerine Köse, “Bu konu daha önce de bize iletildi. Buradaki mahallelerimizde vatandaşlarımız geçimini hayvancılıktan sağlıyor. Diğer vatandaşlara zarar vermeden, ilçe merkezinden uzak bölgelerde hayvancılık yapılmasına izin verilmesi konusunda Sayın Valimiz’le görüşmeler yaptık ve bu konuda karar alındı” diye konuştu.

YAŞANANLAR GÖZ ÖNÜNDE CEREYAN ETTİ

Döşemealtı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ilçede bulunan 32 mahalle temsilcisinin katıldığı toplantıda, 1 Kasım seçimlerinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu. Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Köse, bir oyun bile çok önemli olduğunu belirterek, “Mahalle temsilcilerimize, üyelerimize AK Parti’ye gönül vermiş kişilere çok büyük görev düşüyor. 7 Haziran seçimleri sonrası yaşananlar zaten milletimizin gözü önünde cereyan etti. Bunları halkımıza anlatmamız gerekir” şeklinde konuştu.

SEÇİMLER ÜLKE SELAMETİ İÇİN ÖNEMLİ

Köse, şöyle devam etti; “Teşkilatlarımızın gayretleri sayesinde girdiğimiz bütün seçimlerden başarıyla çıktık. 7 Haziran’da hem Antalya’da hem de Döşemelatı’nda birinci parti olduk. 1 Kasım seçimleri ülkemizin selameti açısından çok önemli. Ülkemizin selameti de sizin çalışmanıza bağlı. Sizlerin mahallenizde yapacağınız çalışmalar alacağımız sonuçları etkileyecek. Bunun için mahallenizdeki vatandaşları tek tek ziyaret ederek, bugüne kadar ülkemize kazandırdığımız hizmetleri, bundan sonraki hedeflerimizi anlatmanızı istiyoruz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle