Hoşgeldiniz  

Migros kavşağı böyle olacak.

Semih Köken | 21 Nisan 2018 | Antalya Haber A- A+

Migros kavşağı böyle olacak.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin, Ulaşım Master Planı çerçevesinde, trafik yoğunluğu yaşanan Antalyaspor Kavşağı’nda başlattığı düzenleme bittiğinde nasıl bir kavşak bizi bekliyor?

O kavşak böyle olacak...
Facebook'ta PaylaşTwitte'da PaylaşGoogle+'da PaylaşHaberi YazdırArkadaşına GönderMetni küçültMetni büyüt

Kavşakta köklü değişikliklere gidildiği proje görsellerinden de anlaşılıyor. Kavşaktaki mevcut trafik yükünü azaltmak amacıyla hemzemin düzenleme modeli uygulanıyor.


Kavşak alanında yeni yapılan düzenleme ile mevcut orta döner kavşak sistemi sona eriyor. Sakıp Sabancı Bulvarı ile Atatürk Bulvarı’nın üst hemzemin bölgeden karşılıklı geçişler iptal ediliyor. Karşıya geçişler için Dumlupınar Bulvarı’nın Kuzey ve Güney tarafında kalan kısımlarında ‘U’ dönüşleri açılıyor.

Proje ile Antalyaspor Kavşağı’nın kolları ve orta döner kavşak alanında sola ve sağa dönüşler için yol geçişleri yapılacak. Bu sayede sinyalizasyon bekleme süreleri kısalması ve kavşak alanındaki trafik yoğunluğu azalması hedefleniyor. 5 Nisan’da başlayan çalışmaların 2 ay içinde tamamlanması planlanıyor. Projenin yaklaşık 2 milyon 500 bin liraya mal olması bekleniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle