Hoşgeldiniz  

MHP’den seçim değerlendirmesi

SEMİH KÖKEN | 26 Nisan 2014 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

mhpdendegerlendirme-detay

Seçimi kazanmamalarının en büyük nedeni Muratpaşa Belediye Başkan Adayının geç açıklanmasına bağlayan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, seçimi kazanmamalarına rağmen oylarını arttırdığını ifade etti. Meclis üye sayılarını ikiden dörde çıkardıklarını belirten Öztürk, yaptıkları seçim değerlendirmesinde hatalarını gördüklerini söyledi. Yarın seçim var diye çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Öztük, Ümit Uysal’ın Muratpaşa’da Süleyman Evcilmen gibi sadece belirli yerele hizmet götürmesini istemediklerini söyledi. “Muratpaşa’yı birlikte yönetmek istiyoruz” diyen  Öztürk, bundan sonra halkın içine daha fazla gireceklerini söyledi.

 

Oyların rengi değişti

Eşit ortamlarda seçim propagandasını yürütemediklerini ifade eden, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz ise seçimlerin kaybetmelerinin en büyük nedeni seçim öncesi yapılan propagandalardı dedi. Gököz, “Seçimlere son iki gün kala ‘oylarınız boşa gidecek’ söylentisi çıkartıp oylarımızı başka adaylara yönlendirdiler. Tıpkı İstanbul’da ve başka yerlerde olduğu gibi” diye konuştu. Seçim öncesi sokak sokak çalıştıklarını ancak kazanamadıklarını ifade eden Gököz, “Altı ay sonra yaptığımız çalışmaların fikri ve fiilli takipçisi olacağız, bakacağız çalışma var mı yok mu diye. Bizler seçimi kazanmayıp küsüp gidenlerden değiliz” dedi. Ayrıca Gököz, maddi imkânsızlıklar yüzünde yeterince propaganda yapamadıklarını söyledi.

 

Kazanabilirdik

“Seçimleri rahatlıkla kazana bilirdik” diyen Gököz, önlerinde Cumhurbaşkanı seçimleri ve genel seçimler olduğunu ifade etti. Tüm şehir yasasını eleştiren Gököz, “Hadi bakalım burada birisi toplu taşıma aracına binip Kaş’a kadar gitsin. Böyle bir yasa olmaz, bu tamamen iktidara yarayan bir yasaydı. Bu yasa hukuka aykırı” dedi. MHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanı Mustafa Taşbaş ise 48 bin 350 oy alarak Muratpaşa’da meclis üye sayısını 4 çıkardıklarını ifade etti. Taşbaş, “Bu bizim başarılı olduğumuzu göstermiyor. Bize düşen, görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Bundan sonra başarılı ve kalıcı hizmetlere imza atacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle