Hoşgeldiniz  

MHP DUALARLA START VERDİ

SEMİH KÖKEN | 02 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı 7 Haziran seçimleri için Sakarya Bulvarında oluşturduğu Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adaylarının tamamının katıldığı açılış dualar ve kurban kesimiyle gerçekleştirildi. Antalya Milletvekili Adaylarının tanıtımı ve Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya AK Parti’li Lütfi Elvan’ı eleştirirken Milletvekili Adayı Mehmet Günal ise “12,5 yıllık Cumhuriyetin reklam arası 8 Haziran’da bitecektir.” dedi.

SON NEFESİME KADAR…

Seçim ofisi açılış ve aday tanıtımında aç ılış konuşmasını yapan ve Başbuğ’un emanetine son nefesine kadar sahip çıkacağını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Cennet mekan Başbuğum Alparslan Türkeş, onunla omuzdaşlık yapmış ahirete intikal etmiş dava arkadaşlarını ve bu davaya zerre kadar katkısı bulunmuş ve ahirete intikal etmiş ülkücü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Başbuğum merak etme bizler sizlerin emanetine milletvekillerimizle il teşkilatlarımızla ocak teşkilatlarımızla kadın teşkilatlarımızla Asenalarımızla, genç bozkurtlarımızla son nefesimize kadar sahip çıkacağız.” dedi.

YOL VE YOLSUZLUK YAPIYORLAR

AK Parti’nin yolsuzluk yaptığını ileri süren Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “AK Parti bir şahsiyet gönderdi Antalya’ya. İsmi de Lütfi Elvan. Ne yapıyormuş bu arkadaş? Yol yapıyormuş. Evet biliyoruz yol yaptıklarını. İyi yol yapıyorlar. Ama bir şeyi daha iyi yapıyorlar. Yolsuzluk. Yol ve yolsuzluğu çok iyi yapıyorlar. Biz buradaki hazurunla milletvekili adaylarımızla tüm teşkilatlarımızla bu yolsuzluğa son vermek için bugün buradayız. Hep birlikte son vereceğiz.” dedi. Doğu ve Batı ilçelerinde çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Kaya pazartesi günü itibariyle durmadan 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğiz.

GÖZ YAŞLARINA ZOR HAKİM OLDU…

Geçmişte ülkücü hareketin yaşadığı sıkıntıları anlatırken göz yaşlarına zor hakim olan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul “Karanlık dönemlerde bir binanın yan duvarındaki Milliyetçi sloganı korumak için aç karına nöbet tutan 15 -16 yaşındaki fedakar ülküdaşlarım sizleri bir dakikalığına dahi olsa hiçbir zaman unutmayacağız. O ülkücüler utanarak ve sıkılarak aç olduklarını itiraf ettikleri bir abilerinin yemek almaya gittiği zaman şehit oldular. Aç bir halde Türk kimliğini her şeyin üzerinde tutan ve Türk kimliğini canlarından olan camiamızın milliyetçi Türkiye yolundaki mücadelelerini daima hatırlayacağım. Her zaman bu mirasa sahip çıkmak için sizlerin şahitliğinde söz veriyorum. Türk milleti ve Antalya halkı için doğruluk üstlenmek Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında ülkücü camianın neferleri olarak üzerimize düşenleri yapmak. Gece demeden gündüz demeden mücadele etmek için yola çıktık.” dedi.

TÜRK HALKI ZAPTURAPT ALTINDA

Bugün birçok siyasi, ekonomik, güvenlik riskleri karşısında ülkenin kaderinin değişeceği 7 Haziran seçimlerinin arifesinde olduklarını hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, “Ülkemizin yaşadığı ekonomik ve siyasi sıkıntılar ve bu sıkıntıların günlük hayata yansımaları her türlü baskı karartma ve sindirmeye rağmen artık gizlenemez kapatılamaz bir hal almıştır. Türk halkının teveccühü ile 2002’de iktidara gelenlerin yüce Türk milletinin ve meclisine yakışmayacak şekilde “Kimseyi dinlemem. Ben yaptım oldu.” anlayışındaki icraatları her gün izliyoruz. Siyasi hayatım boyunca Türk milletini zapturapt altına alma heveslisi olan Türk örf ve adetlerine bu kadar uzak başka bir yönetimi daha önce görmediğimi üzülerek ifade etmek istiyorum. Bu zihniyetin ülkemize ve vatandaşlarımızı hangi akıbete doğru götürdüğü herkes açıkça görmektedir. Dik durmayı bilen Türk milletinin birer ferdi olarak sizden aldığımız güç ile milletimiz için elimizden geleni ardımıza koymamak ve gece gündüz çalışıp bir nefer olmak için yorulmadan mücadele için yola çıkıyoruz. Şahsi çıkarlarını ve ihtiraslarını birleştirip Türk milletini 36 etnik kimliğe bölenlerinin Türk milleti için kaygısının olmadığı açıktır. Osmanlı torunu olmakla övünenler Türk askerlerinin başına çuval geçirilmesine sessiz kalmış binlerce vatan evladının kanına giren teröristlerle mücadele etmek yerine onlarla masaya oturup şehitlerimizin ve ecdadımızın hakkını çiğnemiştir. Uluslararası anlaşmalarla Türk milletine ait olduğu belirlenen ve ecdadımızın kabrinin olduğu bilinen toprakları terk ederek kaçan AK Parti iktidarı Ege adalarındaki yunan işgalciliğine de sessiz kalmaktadır. Hiçbir milli meselede Türk milletinin hakkını koruyamayan AK Parti, Türk tarihinde kara bir leke olarak anılacaktır. Ayrıca Süleyman Şah türbesini kendi elleriyle yerle bir ederek çekilme rezilliği de yıllarca hatırlanacaktır. Üç kıt’ada at koşturan kimseye diz çökmemiş büyük Türk milletine her fırsatta ihanet eden AK Parti hükumetinin miladı sona ermiştir. ”dedi.

TORBA KANUNDA HELAL İLE HARAM KARIŞTI

Ülkenin diktatörlüğe doğru gittiğini ileri süren Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Mehmet Günal seçimin önemine dikkat çekerek ” Memleket bölünmek üzere evet dış politikada sıfır sorun derken sırf soruna geldik. Evet işsizliği çözeceğiz derlerken kriz sonrası oluşan 10.3’ün üzerinde 11.3 işsizlik oranına geldik. Yani her 5 gençten 1’i resmi rakamlara göre işsiz. Neresinden bakarsanız bakın 4 üniversite mezunundan 1’i işsiz durumdadır. Bütün çocuklarımız işsiz. Şimdi milliyetçi gezinen şimdi birkaç filmle milliyetçi geçinen milletimizle alay eder gibi aklımızla alay eden dün Milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyen 3 gün sonra şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nun adını anan ama mektubun sonrasını okumayan birisiyle karşı karşıyayız. Diktatörlüğe doğru gitmekteyiz. Bugün bunu oylayacağız. Biz MHP olarak yapıcı, yol gösterici, uzlaşmacı muhalefet anlayışı sergiledik. Ülkemizin ve milletimizin lehine olan birçok şeyin altına imza attık. Birçok torba kanunu çıkartırken arasına haram ile helali karıştırdılar.” dedi.

CUMHURİYETİN REKLAM ARASI SONA ERECEK…

12,5 yıllık Cumhuriyet’e verilen reklam arasının 8 Haziran’da sona ereceğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Mehmet Günal “ Bu seçim yoksulluğa yolsuzluğa çare bulmak için önemli. Bu seçim bölücülüğe ihanete ayrıştırmaya son vermek için son şansımız. MHP olarak Türk halkının her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesiyle 2023 Lider ülke hedefimize önümüzdeki seçimde Türk milletinin bize vereceği yetkiyle Allah’ın izniyle bu sorunların üstesinden geleceğiz. Önce üreten yatırım yapan ihracat yapan sanayi hamlesi başlatan bir ekonomik yapı oluşturacağız. Her kafadan ses çıkan ekonomi yönetimi olmayacak. Bütün yetkilerin bir arada toplandığı bir Ekonomi bakanlığı oluşturacağız. Çiftçimize, Emeklimize, Memurumuza, Esnafımıza, İşçimize, Polisimize, öğretmenimize tüm kesime bu 12,5 yıllık tahribatın öncelikle etkisini nispeten azaltacak ve önleyecek önlemler getireceğiz. Bunun ardından yapacağımız büyüme ile yatırım hamlesiyle ilk olarak 2023 Lider ülke 2053 Süper Güç yapacağız. Antalya bizimle yürürse, Türkiye bizimle beraber yürürse 12,5 yıllık Cumhuriyetin reklam arası 8 Haziran’da bitecektir. Zaten onlarda bunu anketlerde gördükleri için çırpınıyorlar. Onun için AK Parti sahte milliyetçilik oynuyor.” diye konuştu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle