Hoşgeldiniz  

Manavgat yolları sıcak asfaltla kaplandı

Semih Köken | 08 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Sarılar, Dolbazlar, Evrenleryavşi grup yolunu sıcak asfaltla kapladı. Çeltikçi, Aşağıışıklar ve Demirciler grup yolu ile Dikmen mahallesinde ise çalışmalar devam ediyor.

**

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, grup yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Antalya’nın doğusunda ve batısında kurduğu iki asfalt plenti ile kırsal bölgelere daha hızlı asfalt hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışıyor. Gündoğmuş, Alanya ve Akseki’de birinci etap çalışmalarını tamamlayan asfalt ekipleri, çalışmalarını Manavgat’ta yoğunlaştırdı.

BAĞLANTI YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Manavgat’ta ilk olarak Sarılar, Dolbazlar ve Evrenleryavşi grup yolunun 5 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla kaplandı. Ekipler, daha sonra aynı bölgede bulunan 4 kilometrelik Dikmen mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Diğer bir ekip de 4 kilometre uzunluğundaki Çeltikçi, Aşağıışıklar ve Demirciler bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

manavgat yolları asfatlanıyor (5)

manavgat yolları asfatlanıyor (4)

manavgat yolları asfatlanıyor (3)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle