Hoşgeldiniz  

Liderlere hediye paketi

Semih Köken | 17 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Kültür ve Turizm Bakanlığı, G20 zirvesi için Antalya’ya gelecek dünya liderlerine Antalya müzesinde bulunan Herkül heykelinin küçük bir örneğini değil, İzmir Efes’te bulunan Artemis heykeli, Zeytinyağı şişesi ve andaçlardan oluşan bir hediye verecek

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’nun Ödemiş müzesinin açılışı için geldiği İzmir’deki ikinci durağı, Selçuk ilçesi oldu.

İzmir Valisi Mustafa Toprak ile birlikte Selçuk Müzesini gezen Bakan Topçu, daha sonra Efes Antik Kenti’ni ziyaret etti. Antik kenti gezen turist gruplarına rehberleri aracılığıyla Türkiye’yi sevip sevmediklerini soran Bakan Topçu, turistlere “Ülkenize döndüğünüzde komşularınıza Türkiye’yi övün, onları gönderin” tavsiyesinde bulundu. Turist gruplarıyla ayrı ayrı fotoğraf çektiren Topçu’nun Efes’ten sonraki durağı Kaymakamlık makamı ve belediye oldu.

Ak Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Bakan Topçu’ya Artemis heykeli, Zeytinyağı şişesi ve andaçlardan oluşan hediyeleri sundu. Bakan Topçu, Bakıcı’ya, “Hediyeler çok güzel. Önümüzdeki günlerde Antalya’da yapılacak olan G20 zirvesinde tüm liderlere gönderilmek üzere 30 paket hazırlayın” talimatı verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle