Hoşgeldiniz  

LİDERLER ANTALYA’DAN MEMNUN

Semih Köken | 16 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

G20 toplantısına katılan dünya liderleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ve milletvekilleri ile bir araya geldi.

Dünyanın gözü Antalya’da düzenlenen G20 zirvesinde alınacak kararlara çevrildi. Dünyanın en gelişmiş 20 ülkesinin devlet ve hükümet başkanlarının katıldığı zirvedeki liderler, organizasyonun başarısı ve Antalya’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Atay Uslu, zirveyi takip edenler arasındaydı.

Toplantı aralarında AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Antalya Milletvekilleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Lideri Vladimir Putin ve Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve diğer liderlerle bir araya gelerek, sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle