Hoşgeldiniz  

Kunming Heyeti Büyükşehir’de

SEMİH KÖKEN | 21 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

kunming heyeti ziyaret (3) (1) kunming heyeti ziyaret (2)

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehri Çin’in Kunming kentinden bir heyet, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim’i ziyaret etti.

 

Şehir planlaması, tarihi eserlerin korunması gibi konularda Büyükşehir Belediyesi’nin deneyimlerinden faydalanmak ve işbirliği olanaklarını araştırmak üzere Antalya’da bulunan, Kunming Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Li Yingjie, Dış İlişkiler Departmanı Müdür Yardımcımcı Zhang Xiaoming, Kültür Yayıncılık, Televizyon ve Spor Bürosu Müdür Yardımcısı Pan Ruiyun, Kentsel Planlama Bürosu Müdür Yardımcısı Chen Han, Konut ve Kentsel-Kırsal İnşaat Bürosu Müdür Yardımcısı Li Bo’dan oluşan heyet ilk olarak Kaleiçi’ni gezdi. İmar Daire Başkanlığı KUDEP Bürosu’ndan Kaleiçi ile ilgili bilgi alan heyet, ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Evrim’i makamında ziyaret etti.

ÇİNLİ TURİSTLERİ BEKLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Evrim, konuklarına Antalya ekonomisi ve turizmi ile ilgili bilgiler verdi. Antalya’nın aldığı yoğun göç nedeniyle hızla büyüdüğünü ifade eden Evrim, tarihi yapıların bulunduğu Kaleiçi’ni korumaya yönelik yapılan çalışmaları anlattı. İbrahim Evrim, Çinli turistleri Antalya’ya beklediklerini de kaydetti.

Kunming Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Li Yingjie de Antalya’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Antalya’yı çok beğendiklerini belirten Li Yingjie, Kaleiçi’ne hayran kaldıklarını dile getirdi. Li Yingjie, Antalya ile her konuda işbirliğini geliştirmek istediklerini kaydetti. Ziyaretin sonunda Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim, konuklarına plaket verdi. Çinli heyetin başkanı Li Yingjie de İbrahim Evrim’e el dokuması duvar halısı hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle