Hoşgeldiniz  

Küçüklü Mahallesi’nin su sorunu bitiyor

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya yaylalarının sorunlarını bir bir çözen, yayla yollarını asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Küçüklü Mahallesi’nin de su sorununu bitiriyor.

 

ANSET Yönetim Kurulu üyesi ve Kırcamii Muhtarı Enis Gönen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek bu yıl dördüncüsü düzenlenen Barbunya Festivali’nde Başkan Türel’e verilen plaketi takdim etti. Başkan Türel’in şehit cenazesine katılması nedeni ile plaketi kendisinin aldığını dile getiren Gönen, Küçüklü sakinlerinin selamını getirdiğini ifade etti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Antalya’nın bir ucundan diğer ucuna hizmet götürdüklerini, sorunları bir bir çözdüklerini anlattı. Başkan Türel, Barbunya Festivali’nde Küçüklüler ile bir araya gelmese bile Antalya için, Korkuteli için, Küçüklü için gecelerini gündüzlerine katarak çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

2016’DA KÜÇÜKLÜ’YE SU GELİYOR

Küçüklü’nün yıllardır çözülmeyen su sorununun artık biteceğini ifade eden Türel, proje çalışmalarının tamamlandığını, Küçüklü’nün suyunun 2016 yatırım planına alındığını kaydetti. Türel, 10 kilometre mesafedeki Kızılcadağ Mevkii’nde gelecek yıl beşincisi düzenlenecek olan Barbunya Festivali zamanında Küçüklü’ye su getirileceği müjdesini verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle