Hoşgeldiniz  

Köse, memurlarla buluştu

Semih Köken | 19 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Memur-Sen’in düzenlediği toplantıya katılan Köse, emek, ekmek ve demokrasi mücadelesinin en güzel örneğini gösteren sendika yöneticilerine teşekkür etti.

Memur-Sen yöneticileri Antalya Buluşması’nda bir araya geldi. Antalya Kültür Merkezi’nde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve sendika yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili ve Adayı Mustafa Köse, “Memur-Sen bu ülkede hükümete hakaret etmeden memurluk haklarının nasıl korunacağını çok net bir şekilde göstermiştir” dedi.

ZOR GÜNLERDE DİK DURDUNUZ

‘Hedef Bir Milyon Üye’ sloganıyla gerçekleşen buluşmada konuşan Köse; Memur-Sen ülkemizin ekonomik krizlerinin yaşandığı, toplumsal uzlaşmanın en zayıf olduğu bir dönemde kuruldu. Memur-Sen kurulduğu günden itibaren emek için ekmek için demokrasi için ve toplumsal uzlaşma için çok ciddi bir mücadele ortaya koydu. Bugünlerde konuşmak kolay, bugünler de ahkam kesmek kolay, bugünlerde atmak tutmak çok kolay.Ama Memur-Sen’in 28 Şubat’ta ortaya koyduğu dik duruş, bugün hala milletimizin kalbindeki yerini korumaktadır. O gün adam gibi durabilmek, o gün o dik duruşu gösterebilmek her kişinin harcı değil, er kişinin harcıydı. Memur-Sen de bunu en üst düzeyde göstermiştir” dedi.

ÜYELERİNİZİN HAKKINI SAVUNDUNUZ

Memur-Sen’in Türkiye’de başarılı ve örnek bir sendika olduğunu ifade eden Köse ; “Memur-Sen yöneticileri, hükümete hakaret etmeden, memurun hakkı nasıl korunur onu net bir şekilde ortaya koymuştur. Memur-Sen’i tebrik ediyoruz. Bundan sonra da diğer sendika yöneticilerinden kendi üyeleri için aynı duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz. Şimdi belki de o 28 Şubat’ta gösterilen dik duruş sayesinde 2001 yılında 40 bin olan üye sayısını bugün 850 bine ulaştırmıştır” diye konuştu.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Köse, şöyle devam etti; “Hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. Bu ülkede yaşıyoruz, bu ülkenin geleceği için çalışıyoruz. Mesele memleket olduğu zaman, mesele millet olduğu zaman, mesele ümmet olduğu zaman beraber hareket ediyor, beraber bir duruş gösteriyor, beraber haykırıyor, beraber eylem yapıyoruz. Bu bizim görevimiz. Biz, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekle, bu memleket için bu millet için gücümüz yettiğince çalışmak zorundayız”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle