Hoşgeldiniz  

Köse, Kepez’de mahalleleri ziyaret etti

Semih Köken | 29 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili Avukat Mustafa Köse, Kepez İlçesi’nde 7 mahallede mahalle temsilcileri, yönetimleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşiltepe, Fatih, Göçerler, Esentepe, Çamlıbel, Erenköy ve Kanal Mahalleleri’ni ziyaret eden Milletvekili Mustafa Köse, Yasemin Taksi Durağı’nda taksicilerle sohbet etti. AK Parti mahalle temsilcileri ve yöneticileri ile bir araya gelen Köse, seçim sonuçları, önümüzdeki süreçte izlenecek yol hakkında fikir alış verişinde bulundu. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve parti yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde Köse, vatandaşlardan gelen talepleri Büyükşehir ve Kepez yetkilileri ile görüşerek, sorunların çözümü konusunda girişimlerde bulundu.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin elde ettiği sonucu değerlendiren Köse, “Antalya’da yüzde 37, Türkiye genelinde ise oyların yüzde 41’ini aldık. Bu rakamlar hiç de küçümsenecek oranlar değil. Ancak tek başımıza hükümeti kuracak sonucu elde edemedik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde koalisyon görüşmeleri devam ediyor. Bu görüşmelerden ülkemiz için en hayırlı sonucun çıkmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti’nin tüm teşkilatlarının seçime hazır olması gerektiğini belirten Milletvekili Mustafa Köse, “Mahalle yöneticilerimiz, ilçe, il yöneticilerimiz yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmalı. Seçimlerde en önemli görev mahalle temsilcilerimize düşüyor. Bugüne kadar Antalya’da girdiğimiz her seçimde özverili bir şekilde çalışan mahalle temsilcilerimizin aynı duyarlılıkla olası bir seçimde görev yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına da değinen Köse, “Ülkemizde kanın durması, anaların ağlamaması için hükümetimizin çözüm süreci ile attığı adımları bazıları yanlış anladı ve dilediği gibi hareket edebileceklerini düşündü. İyi niyetimizi ülkede bir güvenlik zafiyeti varmış gibi göstermek isteyenler oldu. Kimse yüzüne maske takıp elinde silahla sokakta gezemez” şeklinde konuştu.

Kimsenin savaş çığırtkanlığı yapmaması gerektiğini ifade eden Köse, şöyle konuştu: “Ülkemizdeki terör eylemleri karşısında devletimiz IŞİD ve PKK’ya güvenlik operasyonları başlatmıştır. Bu operasyonlar PKK’ya karşı başlatılmış, en geniş ve sonuç alınana kadar devam edecek bir operasyondur. Herkesin aklını başına alması, huzurlu ve güvenli bir Türkiye için çaba harcaması gerekir”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle