Hoşgeldiniz  

Köse, ilçe turlarına devam ediyor

Semih Köken | 28 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Döşemealtı ve Akseki ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti’nin halkın talepleri ışığında yatırım ve siyaset ürettiğini belirten Milletvekili Mustafa Köse, mahalleri ziyaret ederek, halkın nabzını tutuyor. İki günde iki farklı ilçeyi ziyaret eden Köse, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla buluşarak, halkın hükümetten ve yerel yönetimlerden taleplerini dinledi.

İlk ziyaretini Döşemealtı İlçesi’ne gerçekleştiren Köse, İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve yönetimi ile birlikte Camili, Killik, Ekşili, Ağırtaş ve Ilıca Mahallelerini ziyaret etti. Milletvekili Mustafa Köse’nin ikinci durağı ise Akseki İlçesi oldu. Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek ve yöneticilerin katıldığı ziyaretlerde Yarpuz, Cevizli ve Gümüşdamla Mahallelerinde vatandaşlarla buluşuldu.

Mahallelerde, ulaşım ve altyapı başta olmak üzere sorunları yerinde tespit eden Köse, sorunların çözümü konusunda girişimlerde bulundu. Mahalle ziyaretlerinin önemine değinen Köse, “Siyasette bulunmanın sorumluluğuyla, her fırsatta halkımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Vatandaşların biz siyasilerden taleplerini, bölgemize yapılması gereken yatırımları daha iyi görebiliyoruz” dedi.

Vatandaşlarla sohbet sırasında 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin ülkemiz ve Antalyamız için önemine dikkat çeken Köse, “Biz, zaferden değil seferden sorumluyuz. Bunun için milletvekili adaylarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, mahalle temsilcilerimize ve her bir üyemize büyük görevler düşüyor. Şimdi daha çok çalışarak, oyumuzu daha yukarılara taşımamız gerekir” şeklinde konuştu.

7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan sürecin halkımıza iyi anlatılması gerektiğini ifade eden Köse, “Bölgemizde, istikrarı yakalamış, ekonomisi güçlenmiş, sürekli büyüyen tek ülke Türkiye. Ülkemizin büyümesini ve gelişmesini, halkımızın refah seviyesinin artmasını istemeyenler, 7 Haziran sonrası harekete geçti ve bir karışıklık ortamı yaratmaya çalışıyor. Biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Ülkemizde istikrarın sürmesi, büyük Türkiye hedefine ulaşmamız için 1 Kasım’da yapılacak seçimler çok önemli” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle