Hoşgeldiniz  

Korkuteli’de teröre lanet yürüyüşü

Semih Köken | 10 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Dağlıca ve Iğdır’da yaşanan terör saldırıları sonrası Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde ‘Teröre Lanet Yürüyüşü’ düzenledi.

**

Korkuteli Şehitlik Anıtı’nda toplanan kalabalık, Türk bayraklarıyla ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘İmralı Apo’ya mezar olacak’, ‘Her Türk asker doğar’ gibi sloganlar attı. Yürüyüş öncesinde Belediye Başkanı Hasan Gökce, vatandaşı sağduyuya davet ederek, tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andıklarını söyledi. Başkan Gökce, “Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti’ni kimse yıkamayacaktır ve yıkmaya da cesaret edemeyecektir” dedi.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Yürüyüşe Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, CHP İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, MHP İlçe Başkanı Süleyman Yıldız, BBP eski İlçe Başkanı Burhan Uzun, SP İlçe Başkanı Ziya Çimen ve DP İlçe Başkanı Ahmet Gökalp de katıldı. Türk bayraklarıyla Cumhuriyet ve Antalya caddelerinde yürüyen yüzlerce kişi tekrar Şehitlik Anıtı’na geldi. Şehitler için dua edilmesinin ardından İstiklal Marşı okundu ve grup dağıldı. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yürüyüş boyunca geniş güvenlik önlemi aldı. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle