Hoşgeldiniz  

KONYAALTI’NDA SÜNNET ŞÖLENİ

SEMİH KÖKEN | 21 Kasım 2021 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar öncülüğünde, ilki gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nde 35 çocuk, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde sünnet ettirildi. Çakırlar mevkiinde özel bir işletmede farkındalık yaratmak için düzenlenen Sünnet Şöleni’nde, bir araya gelen çocuklar doyasıya eğlendi.

 AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı tarafından, Çakırlar mevkiinde özel bir işletmede ilki düzenlenen sünnet şöleninde bir araya gelen çocuklar, eğlenceli anlar yaşadı. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde 35 çocuğun sünnet ettirilmesinin ardından, ilki gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’nde AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı, büyük bir eğlence düzenledi. Programda, müzik dinletisi ve palyaço gösterisinin ardından ikramlarda bulunuldu, çocuklara hediyeler dağıtıldı. Şölende konuşan AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, Sünnet Şöleni’ni hayır işi olarak gördüklerini ve farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir şölen düzenlediklerini açıkladı.

AMAÇ FARKINDALIK YARATMAK

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir şölen düzenlediklerini belirterek, “Hayata başlangıçlarının ilk adımında, çocuklarımızın yanında olduğunuzdan dolayı, sizlere teşekkür ederim. Bu şöleni farkındalık yaratmak için yaptık. Bu ilçe teşkilatımız için hayır işiydi. Şimdiye kadar hayatlarında böyle bir eğlence görmemiş çocuklarımız vardı. Onları hem aileleri hem de diğer arkadaşlarıyla böyle bir ortamda kaynaştırmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Dün, Dünya Çocuk Hakları Günü’ydü. O münasebetle buradan tüm çocuklarımızın gününü kutluyorum. Sünnet olan çocuklarımızı da kutluyorum. Yarınlarımızı daha iyi hazırlayabilmek için çocuklarımıza ilgi ve alaka göstermek amacıyla, çocuklarımızın da yarınlara daha iyi bakacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AİLELER ŞÖLENDEN MEMNUN

Aileler ise böyle bir şölen düzenlendiği için çok mutlu olduklarını ve gururlu olduklarını dile getirdi. AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür eden aileler, şölenin çok güzel geçtiğini ve çok eğlendiklerini belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle