Hoşgeldiniz  

KONYAALTI DEVE GÜREŞLERİNE BÜYÜK İLGİ

Semih Köken | 03 Mart 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Koordinatörü Önder Önen’in büyük çabalarıyla düzenlenen deve güreşlerine Türel, Baykal ve Subaşı’nın yanı sıra 5 bin davetli katıldı

Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Koordinatörü Önder Önen’in büyük çabalarıyla düzenlenen deve güreşlerine Türel, Baykal ve Subaşı’nın yanı sıra 5 bin davetli katıldı.

 

Konyaaltı Muhtarlar Derneği tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle geçtiğimiz Pazar günü Konyaaltı ilçesine bağlı Hacısekililer Köyü’nde yapılan deve güreşlerine katılım büyük oldu. Konyaaltı Sosyete Pazarı’nın yanında oluşturulan alanda düzenlenen güreşlere Ege ve Akdeniz bölgelerinden yüzü aşkın deve katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in isteğiyle yapılan güreşlere 5 bin civarında davetlinin katılması ise gözlerden kaçmadı.

 

Baykal ve Subaşı
Aynı gün Konyaaltı Belediyesi de Saklıkent’te Kar Şenlikleri organizasyonu düzenledi. Bu şenliğe katılımın düşük olması konuşuluyor. Bunun da nedeninin deve güreşlerine gösterilen yoğun ilgi olduğu ifade ediliyor. Geliri Konyaaltı Muhtarlar Derneği’ne bağışlanan güreşlere CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı’nın katılması törene ayrı bir anlam kattı. Güreşler sonrası davetliler, etkinliğin geleneksel hale gelmesini istedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle