Hoşgeldiniz  

KONSEM, 3 bin 957 kursiyerle yeni döneme başladı

Semih Köken | 20 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

KONYAALTI Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM), 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine 3 bin 957 kursiyerle başladı.

KONSEM, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci dönem kursları başladı. İngilizce, Rusça, Türkçenin (yabancı uyruklular için), spor, dans, el sanatları müzik, resim gibi 10 alanda 47 branşta toplam 127 kursla yeni eğitim öğretim dönemine kapılarını açtı. Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nde yeni eğitim öğretim yılına başlandığını kaydeden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bununla birlikte her yıl yüzlerce kişiye hobi, sanat ve mesleki alanlarda eğitim veren KONSEM de, 47 branşta ile yeni eğitim öğretim dönemine başladıklarını söyledi.

2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine 3 bin 957 kursiyerin kayıt yaptırdığını dile getiren Başkan Böcek, Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen kurslara katılan öğrencilere yılsonunda düzenleyecekleri törenle belgelerini vereceklerini kaydetti. KONSEM çatısı altında açılan kursların büyük ilgi gördüğünü dile getiren Başkan Böcek, hobi, sanat ve meslek eğitimi kursları yanı sıra Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) hazırlık kursları da açtıklarını söyledi.

Bununla birlikte spor okulu kurslarının kış döneminde de devam ettiğine dikkat çeken Başkan Muhittin Böcek, güreş, okçuluk, badminton, tenis ve futbol kurslarının yine öğrenciler tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydetti. Muhittin Böcek, olarak farklı hobi, sanat ve mesleki eğitim kurslarıyla insanlara ulaşmaya çalıştıklarını, her yıl özellikle meslek kurslarında eğitim gören onlarca kişiye istihdam fırsatı verdiklerini söyledi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle