Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU İZDİHAMI!

SEMİH KÖKEN | 13 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği’nde turizmcilerle gerçekleştirdiği toplantının ardından Antalya’nın kent merkezindeki tarihi Kalekapısı’nda esnafla buluştu.

Öğle saatlerinde Kalekapısı’na inen CHP Lideri, önce kendisi için hazırlanan öğle yemeğine katıldı. Yoğun ilginin zaman zaman izdihama dönüştüğü ziyarette Kılıçdaroğlu, yemeğin ardından esnaf turuna çıktı, yaklaşık 100 metrelik yolu yarım saatte bitirebildi. Kemal Kılıçdaroğlu, kendisiyle selfie çekmek isteyen kimseyi kırmamaya özen gösterdi, uzatılan her cep telefonu kamerasına poz verdi. Tarihi çarşıda dönercisinden konfeksiyoncuna esnafın elini sıkan Kemal Kılıçdaroğu, kendisine ikram edilen dondurmayı kabul etti ama yemedi. Dondurmayı CHP Lideri’nin korumaları aldı ve kalabalık içindeki bir çocuğa verdi.

Caddedeki kalabalık arasında bulunan, 2012 yılında askerde şüpheli şekilde kaybettiği oğlu Uysal Doğan’ın kanlı kıyafetlerinin bir çuval içinde 3 yıl sonra kendisine gönderilen Rıza Doğan, o çuvalla kalabalığı aşarak Kılıçdaroğlu’na ulaştı. Baba Doğan, Kılıçdaroğlu’na yaşadıkların anlattı, CHP Lideri de ilgileneceği sözünü verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretinin ardından Ramada Otel’de Antalyalı sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’na işadamlarıyla buluşmasında Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak eşlik etti. CHP Lideri’nin işadamlarıyla buluşması basına kapalı devam ediyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle